2789
وا پس چرا گفتن ما رسممون دوشب عروسیه ک ی شب عروس فامیلای خودشو میگیره ی شبم داماد مال خودشو کل خرج ا ...

جدی میگی 😮😮 اولین باره همچین چیزی میشنوم 

کورد کجان ؟

از سال ۹۶ خواننده خاموش بودم دیگه بعد دو سال عضو شدم😍

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

نمیدونم والا اعصابم خورد شد نمیدونستم همچین میشه میگن عروسیتونو باید جدا بگیرید مهمون در حد پنجاه نف ...

خب عزیزم شهر ما همچین رسمی داره حالا نمیدونم اونا کورد کدوم شهرن

اونجوری نگا نکن ها...کاربر جدید نیستم...😊😊....خب حالا اول یه صلوات برام بفرستید 🙏🙏🙏بعد یه قری به کمر بدید حالتون جا بیاد💃💃💃افرین حالا صاف سرجاتون بشینید😎😎😎
نمیدونم والا اعصابم خورد شد نمیدونستم همچین میشه میگن عروسیتونو باید جدا بگیرید مهمون در حد پنجاه نف ...

فقططط ماها روز حنابندون که عروسیه خونه عروسه خرج با عروسه روز دیگه هم خرج با داماد

اونجوری نگا نکن ها...کاربر جدید نیستم...😊😊....خب حالا اول یه صلوات برام بفرستید 🙏🙏🙏بعد یه قری به کمر بدید حالتون جا بیاد💃💃💃افرین حالا صاف سرجاتون بشینید😎😎😎
دقیقا قرژنگ قورواغه

یادآوری کردی  دیکته تک ماده قبول بیمه....دمت گرم کوره

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
نه نه واسه عروسی هرچقدر مهمون دعوت کنی خرج کامل با داماده 

😐😐پس چرا همچین گفتن این چ مدلشه دیگ ما خودمون وسعمون نمیرسه حقیقتا برای عروسی حنابندون هم میخوان مهموناشونو دعوت کنیم ب جبرانش همون تعداد قبول کنن بریم عروسیشون

یعنی تعداد نیست ی عروسی میگیره کامل با کل مهمونای عروس ؟

ببین روز اول حنابندون هست که عروس کل فامیلاش رو دعوت میکنه به علاوه فامیلای درجه یک داماد و خرج با عروس هست

روز دوم که عروسیه داماد فامیلاشو دعوت میکنه به علاوه فامیلای درجه یک عروس که خرج با داماده

[QUOTE=288092220]خب عزیزم شهر ما همچین رسمی داره حالا نمیدونم اونا کورد کدوم شهرن[/QUOTE منم نمیدون ...

تا پست قبلیم برات کامل توضیح دادم