2777
2789

🙂💔من خیلی خر و نفهمو احمقم خیلی خیلی خیلیییییییی اززز خودم متنفرم خداا خیلی زود ادمارو میبخشم خیلی خرم خیلی 

ی ادم که همه کار باهام کرد بخشیدمش الان دیگ براش مهم نیستم میخوام باهاش تموم کنم ولی یبار اومده جلو در خونمون میترسم دوباره بیاد وای خدا:))😭😭😭😭

منو لعنت کن بمیرم خدا چرا از این غلطا کردم 

🙂🙂من دیگه نمیخوام تو رابطه باشم عذاب وجدان میگیرم احساس گناه دارم تروخدا ازتون خواهش میکنم تمناا دارممم بااا راهنماییی هاتونن ارومم کنید یه جواب منطقی بدید بهش بگم رابطه مو تموم کنم

بدنم خستس عجیب:)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولا آروم باش

دوما سعی کن برا خودت ارزش قائل بشی کلی فحش به خودت ندی

سوما بگو یه بار دیگه جلو در بیای به جرم مزاحمت به پلیس زنگ می زنم

خیلی جدی و سرد رفتار کن بذار بفهمه ترسی نداری ازش

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

چکار کردی؟

باهاش تو رابطه بودم الان نمیخوامش یه ادم علاف سیگاری و... بدم میاد ازش 

یبار بی خبر خطمو خاموش کردم ازش خسته شده بودم اومد جلو درمون داد و بیداد نمیخامش دیگه میترسم بازم بیاد بدم میاد ازش نمیخواممم احساس گناه دارم چقد من حقیرم

بیشترلطفاتوضیح بده

من باهاش تو رابطه بودم همه کار کرد بخشیدمش بهم خیانت کرد اومد جلو در مون داد و بیداد کرد و... کلی کار کرد بخشیدمش یه بیکار و علافه ازش بدم میاد متنفرم خیلی خریت کردم نمیخوامش دیگه میخوام از دستش خلاص شم فقط میترسم بازم بیا جلو درمون

عزیزم چقدرسنت کمه؛فقط ضعف نشون نده 

حساسیت به اومدن به جلو در رو بروز نده 

اگرگفت میام بگو اتفاقا بابامم منتظره بیای تاپدرت رو دربیاره باجدیدت وقاطعیت بگو،محکم حرف بزن 

حتما تو خونه از مادرت کمک بگیر

من باهاش تو رابطه بودم همه کار کرد بخشیدمش بهم خیانت کرد اومد جلو در مون داد و بیداد کرد و... کلی کا ...

بار اول که اومده شماترسیدی وکوتاه اومدی این سری ضعف نشون نده محکم باش.

اون چندسالشه؟