2777
2789

بچه ها من دیروز ینی پنج شنبه ساعت ۱عصر امپول hcg تزریق کردم،کسی بوده با این امپول باردار شده باشه ،تجربه هاتون رو میشه بگید علائمی هم ک داشتین بگید 

عاجزانه خواهش میکنم هرکی امضام رو میخونه برای مادر شدنم دعا کنه میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره 🙌🏻🙌🏻🫂
سلام عزیزم یکی زدی یا دوتا منم این ماه زدم ۱۵ موعدمه

یدونه زدم ،ان شالله نتیجه بگیری😍😍

عاجزانه خواهش میکنم هرکی امضام رو میخونه برای مادر شدنم دعا کنه میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره 🙌🏻🙌🏻🫂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه اکثر جاها خوندم که دکترشون دوتا داده همزمان تزریق کنن واسه همین ناراحتم که چرا دکتر من و شما یکی ...

عزیزم شما علائمی هم دارین این چند روز؟؟

کیت تخمک گذاری هم استفاده کردین ؟

عزیزم شما علائمی هم دارین این چند روز؟؟ کیت تخمک گذاری هم استفاده کردین ؟

سلام عزیزم فقط خیلی کمرم درد میکنه و لگن سمت چپم

نه عزیزم کیت استفاده نکردم

فقط شب قبل امپول و دوشب بعد امپول اقدام کردم

سلام عزیزم فقط خیلی کمرم درد میکنه و لگن سمت چپم نه عزیزم کیت استفاده نکردم فقط شب قبل امپول و دوش ...

الهی باردار باشی😍✨

تست نزدی؟

عزیزم منم هشت روز پیش دوتا باهم تزریق کردم چ علائمی داری شما؟ من کمرم و تخمدونم خیلی درد می‌کنه  ...

من تخمدان راستم همین ک فولیکول داشت دوروز خیلی درد داشتم الان دیگ نه 

سلام عزیزم فقط خیلی کمرم درد میکنه و لگن سمت چپم نه عزیزم کیت استفاده نکردم فقط شب قبل امپول و دوش ...

دیگه اقدام نکردی،؟

چرا عزیزم‌زدم خیییلی کمرنگه پست قبلیم‌هست بهش اعتمادی ندارم‌تا شنبه اگه پریود نشم‌میرم‌ازمایش

ان شالله ک نمیشی