2777
2789

دلت گرفته گریه کن سبک شی 

به لحظه ها وابسته نشو...                                                                                                                                                      خوب یا بد همشون میگذرن :)                                                                                                                                     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی سرچ بزن. حمله پانیک یا پنیک، بخون ببین همینطوری هستی. اگه بودی بخاطر اضطراب زیاد هست و باید بری پی ...

خوندم ولی همشو نداشتم فقط لرزش و تنفس سخت  یدونم درد سینه رو داشتم و یدونم ترس از مرگ ندارم ولی حس میکنم قراره همین تازگی ها بمیرم 😂💔

دوستان کاربری دست دو نفره من و خواهرم
اگه بتونی گریه کنی خوبه منم بعضی وقتا قیام همینجوری میشه دستم خشک میشه نمیتونم کاری انجام بدم

نمیتونم گریه کنم یعنی گریه کردنم نمیاد 

خوندم ولی همشو نداشتم فقط لرزش و تنفس سخت  یدونم درد سینه رو داشتم

حمله پنیک وقتیه که  به چیزای بد فکر میکنی و اضطراب میگیری. یا در صورتی که ی اتفاق یا موقعیتی پیش بیاد که استرس و اصطراب بگیری. منظورم اینه که حمله پنیک بخاطر اضطراب هست، چه واقعا اتفاق بیفته و چه توی ذهنت به مسیله ای فکر کنی. یعنی جنبه روانی داره. جنبه جسمی نداره که بگی قلبت مشکل داره و باعث تنفس سخت میشه و بری پیش دکتر قلب، برای حملات پانیک مشکل قلبی وجود نداره، از اضطراب هست و باید پیش مشاور روانشناس رفت تا عامل اضطراب رو کم کنن و یا حتی پیش روانپزشک رفت تا ی مدت با قرص ازش پیشگیری بشه

حمله پنیک وقتیه که  به چیزای بد فکر میکنی و اضطراب میگیری. یا در صورتی که ی اتفاق یا موقعیتی پی ...

اتفاقا خیلی استرسیم ولی نمیدونم چیکار کنم همین چند دقیقه پیش هم یه استرس شدید گرفتم بعد اینجور شدم الان البته یکم بهترم