منم اینطوری بودم شکرگذاری کنید شاید بنظرتون مسخره بیاد ولی من با شکرگذاری خیلی روحیم عوض شد یه گروه شکرگذاری توی اینستاگرام پیدا کنيد یا تلگرام گروه خودم متاسفانه مرد راه نمیدن شکرگذاری داشته ها شکرگذاری نداشته ها نوشتن معجزات زندگی نوشتن هدفای کوچیک و دم دستی و انجام دادنشوگ و خوردن داروهای آرامش بخش گیاهی مثلا عرقیات مفرح ابریشمی سرچ کنید توی گوگل هست
خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
دنیارو برامون سخت کردن بهمون هدف غلط دادن دنیا برای این بوجود آمده تا تلاش کنیم برای خیر رسوندن برای شادی برای کمک برای دیدن زیباییهاش برای دعا و شکرگذاری و شناخت بیشتر خدا
زندگی همینه