2777
2789
عنوان

اسم بچه دومم که چهار روزشه

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 31 پست

اسمایی که دوسداری بنویس بزار لای قران چن بار ورق بزن نیت کن هر اسمی که براش اومد خدا قسمتش کرده وبراش اومد داره بعد بدین اونی که دستش سبکه یا سیده یا بزرگتر خونه لای قرانو باز کنه هر اسمی اومد دیگه بدون خدا براش انتخاب کرده الهی که نامدار باشه و خوش پا قدم و الهی که عاقبت بخیر بشه و زیر سایه پدرو مادر بزرگ بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امیر مهدی

امیر سبحان

امیر طاها

امیر محمد

امیر رضا

علیرضا

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

جفتش امیر که نمیشه ، سامیار قشنگه ، آرتیا هم قشنگه یعنی مرد پاک و مقدس

مردم همان قدر شما را دوست دارند که شما خودتان را دوست دارید.شما خالق واقعیت و زندگی خود هستید . 🌹🌹🌹🥰🥰🥰

قدم نو رسیده مبارک.

هیچ بایدی وجود نداره که حتما خواهر و بردارا اسمشون به همدیگه بیاد.هر اسمی دوست دارید بذارید.امیرعلی خیلی زیباست سامیار هم همینطور

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 

امیر علا

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

یه چی باشه با امیر شروع بشه ولی نه امیر حسام مثلا امیر مهدی...

ما هم اولش خواستیم همین کارو بکنیم کلی دیدم اصلا جالب نیست دو تا امیر بعضی وقتا ادم خودش صدا میکنه امیر دو تا امیر مگع میشع قراره بزاریم امین

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
ی اسمی بزار ک فردا بچه اولیت بزرگ شد شاکی نشه ک چرا اسم این با کلاسه ولی اسم من مذهبی

مذهبی ها هم همیشه رو بورسن خانومی

بزرگترین آرزوی قلبیم اینه که یه روزی دست ایلیا کوچولومو بگیرم و باهاش برم گردش میشه برام صلوات بفرستی ک ب این آرزوم برسم؟ فکر کن اربعین پیاده بری کربلا ...چشمت از دور به یه گنبد طلایی بخوره ... دستتو بزاری رو سینه بگی ... السلام علیک یا اباعبدالله. سلام آقا جونم کاربری دست دو دوست ک ی زمانی دشمن هم بودیم اما حالا 
حس میکنم محمد امین بیشتر به امیر علی میاد میتونید بعد صداش بزنید امین

محمد امین داریم تو فامیل درجه یک نمیشه 😁امین خالی گفتبم بهتره 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

به نظرم هیچ کدوم قشنگ نیست ،،،، یه اسم کلاسیک بزار نه اینکه شبیه اسم اولی باشه ،،،اسمای کرد قشنگن ،،،جانیار ،،زانیار ،،،دیار 

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من