اسمایی که دوسداری بنویس بزار لای قران چن بار ورق بزن نیت کن هر اسمی که براش اومد خدا قسمتش کرده وبراش اومد داره بعد بدین اونی که دستش سبکه یا سیده یا بزرگتر خونه لای قرانو باز کنه هر اسمی اومد دیگه بدون خدا براش انتخاب کرده الهی که نامدار باشه و خوش پا قدم و الهی که عاقبت بخیر بشه و زیر سایه پدرو مادر بزرگ بشه
لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
یه چی باشه با امیر شروع بشه ولی نه امیر حسام مثلا امیر مهدی...
ما هم اولش خواستیم همین کارو بکنیم کلی دیدم اصلا جالب نیست دو تا امیر بعضی وقتا ادم خودش صدا میکنه امیر دو تا امیر مگع میشع قراره بزاریم امین
میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
ی اسمی بزار ک فردا بچه اولیت بزرگ شد شاکی نشه ک چرا اسم این با کلاسه ولی اسم من مذهبی
مذهبی ها هم همیشه رو بورسن خانومی
بزرگترین آرزوی قلبیم اینه که یه روزی دست ایلیا کوچولومو بگیرم و باهاش برم گردش میشه برام صلوات بفرستی ک ب این آرزوم برسم؟ فکر کن اربعین پیاده بری کربلا ...چشمت از دور به یه گنبد طلایی بخوره ... دستتو بزاری رو سینه بگی ... السلام علیک یا اباعبدالله. سلام آقا جونم کاربری دست دو دوست ک ی زمانی دشمن هم بودیم اما حالا
حس میکنم محمد امین بیشتر به امیر علی میاد میتونید بعد صداش بزنید امین
محمد امین داریم تو فامیل درجه یک نمیشه 😁امین خالی گفتبم بهتره
میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍