2821
2789
عنوان

خسته ام ..........

| مشاهده متن کامل بحث + 856 بازدید | 85 پست
اره شادی والا باباش خیلی مرد شریف و ارومیه ولی این انقد اذیت میکنه میاد میزنه امروز گرفته بود تلفن بیسیم رو پرت میکرد عمدا هر چی باهاش حرف میزدم محکمتر پرت میکرد موبایل شوهرمو از شارز کشید پرت کرد چندتا هم زد تو صورت من دیگه باباش زد پشت دستش میگه خییلی پررو شده

🌻

رز خانوم از وقتی بیدار میشه چشش دنبال خرابکاریه تا وقتی که میخوابه. تمام آشپزخونه و هال همیشه بهم ریزه تمام کابینتای پابینو خالی کرده.کلی چیز شکسته و ریخته که گرون بودن.من اصلا دعواش نمیکنم.خیلی ک داغون میشم از موش میترسونمش.واقعا خسته کنندست
یاد خدا آرام کننده دلها

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ولی خب گاهی وقتا پدرمادرا رفتارای بچه رو تقویت می کنن...مثلا جلو خودش میگین قلدره یا واس بقیه تعریف می کنین یا می خندین ....... دختر من یه مدت اخم میکرد..ماهم میگفتیم اوه اوه اخمشو...چند روز واسمون خنده دار بود...ولی دقیقا 4ماه طول کشید اخم کردن از سرش بیفته
آب هست،ولی کم است!!!
می خواسته جلب توجه کنه بچه....اینجور وقتا حواسشو پرت کن باهاش بازی کن ولی بازم میگم الان روزای خوبته...و فراموش نکن اون بچه است...اولا نزارین یه بچه شمارو کنترل کنه و عصبانیتون کنه دوما یادتون باشه اون خیلی کوچولوست و واقعا درکی از رفتارهاش نداره
آب هست،ولی کم است!!!
اینا که تعریف میکنی معمولیه خودتو نآراحت نکن.هر کاری بگی نکن بدتر انجام میده.شما هم هیچی بهش نگو خودش خسته میشه.پسر من در کولر رو خراب کرده.کل دیوار خط خطی کرده.کاغذ دیواریا پایینو کنده.دو تا شارژر خریدم تا حالا که از بس میکشه خراب کرده در روی پای خودش بسته که ناخنش داره میفته .داداش کوچیکشو که یک ماهشه اگه کسی پیشش نباشه با سر میره طرفش یا دست میکنه تو چشم و چالش. اوووووه بخوام بگم خودش یه کتاب میشه
یاد خدا آرام کننده دلها
شادی جان اون خصوصیاتی که گفتی واسه بچه پیش فعال نیست.من بچه پیش فعال دیدم والا به کسی صدمه نمیزنه.بزرگشم دیدم خیلی عادی.همکار شوهر من بگویش پیش فعال بود الان داره یه کار سخت که تمرکزبالا هم نیاز داره انجام میده.
مامان الین بیماری به اسم پیش فعالی نداریم شاید منظورت بیش فعالیه ولی تشخیص یه بچه بیش فعال کار من و شما نیست و پزشکا به این راحتیا تشخیص بیش فعالی نمیذارن و اصلی ترین علامت بیش فعالی اختلال تمرکز و یادگیری هستش . پس چیزی به نام پیش فعال وجود نداره
زندگیم بوی گل میده! گل "رز "و "یاس"!
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792