2821
2789
عنوان

خسته ام ..........

| مشاهده متن کامل بحث + 856 بازدید | 85 پست
ببین نمی خوام نا امیدت کنم ولی متاسفانه باید بگم الان روزای خوبته...تا 3 سالگی خیلی خیلی بدتر میشه...لجبازیش شروع میشه داد بیداد...از پوشک میگیریش جیش کردناش رو فرش و زدن و ....... من که دارم کم میارم
آب هست،ولی کم است!!!

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

رز جون سعی کنین این رفتارهاشو تقویت نکنین و محل ندین ببین چی باعث شده ناراحت باشه...ضعف و بیحالی تو و باباش؟؟؟جابجایی؟؟؟تغییر؟؟؟؟شاید شیرت بدمزه شده عصبیش می کنه بجای برچسب زدن به بچه دنبال دلیل باش چرا اینجوریه حتی ممکنه عفونت ادرار داشته باشه
آب هست،ولی کم است!!!
عزیرم بچه ها همه اینطورن منم موقع آشپزی هر چی ظرف و کمچه ملاقس باید دست پسرم باشن و همه این چیزارو که گفتی با این سن کمش داره زودی اعصابش بهم میریزه اصلا میمونم تعجب.هم باهوشه هم شیطون و...
شادی منم دارم از پوشک میگیرم الان فردا میشه دو هفته که شروع کردم ولی تا الان سه بار پی پی رو گفته دو بار جیش ولی همکاریش عالیه میبرم دسشویی فوری جیش میکنه کلی هم اب بازی

🌻

پسر منم همینجوره. مامانم میگه عادیه. ولی من دیدم بچه های دیگه که کمتر اذیت میکنن. ولی مال من دیگه شب بیهوش میشم از خستگی. تمام توانمو میگیره و خونه رو به هم میریزه. منم میزارم تا آخر شب بریزه به هم دست نمیزنم.شب با کمک باباش تمیز میکنم.به محض بیدار شدن باز شروع میکنه
یاد خدا آرام کننده دلها
پس جای تعجب نداره...بجا بچه باباشو درست کن....اول به اون یاد بده زدن و قلدری کردن بده بچه ها آینه بزرگ تر ها هستن عزیزم پسرت کاملا نرماله...دختر من دیرو رفته آکاسیو برداشته ریزریز کرده میگه برف اومده...کابینتارو خالی میکنه میگه اینجا خونه منه ....3سالشه...کلی شر و شیطونه و لجباز بچه بیش فعال بچه ای هست که علاوه بر شیطنت غیرقابل تحمل تمرکز هم نداره و به خودش و دیگران آسیب میزنه...پسر تو نرماله نرماله
آب هست،ولی کم است!!!
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792