2821
2789
عنوان

خسته ام ..........

| مشاهده متن کامل بحث + 856 بازدید | 85 پست
سبحان یک ماه دیگه دو سالش میشه. پوشکش نمیکنم میبرمش دستشویی جیش میکنه. بعضی وقتا هم نمیکنه به عمد میاد تو خونه روی فرشا روی پتو همه جا جیش میکنه. تو شلوارشم پی پی میکرد. الآن دیگه بعد از این همه گرفتاری پی پی شو میگه جیششو نمیگه دوست داره جیش کنه تو خودش و کلی هم میخنده. آخه چی بگم بهش . عید من فرشارو نشستم. گفتم بشاش تا ببینم کی خسته میشی
یاد خدا آرام کننده دلها

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

رز شما درست میگی مامان الین اسم بیماری رو هم داره استباه میگه چه برسه به تشخیصش بچت فقط شیطونه و مطمئنم ببری دکتر نهایتش میگه روزی دوساعت بذار مهدکودک بیش فعالی یعنی اختلال تمرکز
زندگیم بوی گل میده! گل "رز "و "یاس"!
هر جی میبینه میخوره رو زمین غذا خوب نمیخوره.با اسباب بازیاش بازی نمیکنه. وقتی آب میبینه دیوونه میشه میخاد همه جارو خیس کنه.باباش هر شب میبرتش که آب بازی کنه . مامانم هر روز میاد خونمون که ببرتش تو حیاط آب بازی. جیغ میزنه تو آشپزخونه باید لیوان آب کنم تا آقا بازی کنه.همیشه فرشا خیسه. یا جیش یا آب ریخته
یاد خدا آرام کننده دلها
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792