2777
2789
عنوان

من باشماها حرف نزنم دق میکنم

135 بازدید | 13 پست

دلم واسش تنگه 

خیلیی 

واسه صداش واسه صورتش واسه خندش واسه بغلش 

واسه ذوقی که وقتی از ماشینش حرف میزد داشت 

اولین آدمی بود که کنارش احساس امنیت میکردم

آرامش داشتم وقتی بود 

دلم میخواست خانوادم رو با اون تشکیل بدم 

دلم تنگته لعنتی 

من نمیتونم فراموشت کنم 

برگرد من میبخشمتد

بخاطر دل خودم 

تورو خدا برگرد😭

اینا رو برای خودش بفرست اونوقت برمیگرده 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسی که میخواستمش  خانواده ها میدونستن و تقریبا رسمی بود

اگه آرومت میکنه بگو چی شد رفت  

مقصر کی بود عزیزم

گاهی وقتا حرف زدن در موردش آرومت میکنه

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
اگه آرومت میکنه بگو چی شد رفت   مقصر کی بود عزیزم گاهی وقتا حرف زدن در موردش آرومت میکنه

هیچ توصیحی نداد که چرا 

فقط گفت مشکل خودمه و میخوام تنها باشم 

کاش دعوا میکردیم کاش از چشمم میوفتاد 😭

حتی یبارم دعوامون نشده بود

فقط رفت  گفت میخواد تنها باشه

عزیزم ایشالا خیرو صلاحت پیش بیاد.  من این روزا رو ده سال پیش گذروندم خیلی حالم بد بود.  روزی هزار بار آرزوی مرگ میکردم.  ولی الان از یاداوریش خندم میگیره. چرخ دوران دائما یکسان نباشد غم مخور....  سعی کن خودتو سرگرم کنی تا این دوران بگذره.  اگه لیاقتت داشت هیچ وقت نمیرفت.  این حرفا همش بهانه هست

اگه میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستید. محتاج دعاتونم🙏🏻
هیچ توصیحی نداد که چرا  فقط گفت مشکل خودمه و میخوام تنها باشم  کاش دعوا میکردیم کاش از چ ...

بهت حق میدم نمیشه گفت بهش فکر نکن یا فراموش کن باید بزاری زمان بگذره زمان کمکت میکنه ولی اینو بدون قبل از هر عشقی عشق به خودت توی اولویته اون بالاخره فراموش میشه نمیدونم شایدم یه روزی برگرده ولی روحت جسمت تا ابد نمیتونن ضربه هایی که الان بهشون وارد کردی فراموش کنن 

گریه کن 

روی یه کاغذ از خاطراتتون بنویس 

به خودت زمان بده 

ولی از یه زمانی به بعد خودتو جمع و جور کن   

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

سلام عزیزدلم امیدوارم این لحظه که داری پیامم رو میخونی غرق در خوشبختی و آرامش باشی☘🌺☘🌺☘🌺☘

من مشاور خانواده و مشاور حقوقی هستم،و بصورت آنلاین (چت و ویس) ارائه خدمات میدم تو هرپیامرسانی که برای شما مقدور باشه(تلگرام_واتساپ_روبیکا_ایتا_بله_سروش_گپ_آیگپ و اینستاگرام)

مشاوره بصورت چت ویس هست،البته من ویس میدم شما با تایپ یا ویس دادن فرقی نمیکنه هرکدوم راحت

باشین😍یعنی تو خونه زیر باد کولر یا کنار بخاری میشینی و آنلاین با مشاورت صحبت میکنی!🤩

خبر خوب دیگه اینکه وقتی که براتون رزرو میشه با هماهنگی خودتونه یعنی یه تایمی براتون رزرو میشه که خود شما انتخابش کرده باشین تا بدون دغدغه آنلاین باشین😍 خبر بهتر اینه که خیلیا به هردلیلی اعتماد نمیکنن هزینه رو اول واریز کنن اینم مشکلی نداره میتونین اول مشاوره بشین بعد حق المشاوره رو پرداخت کنین🤩🤩🤩

مشاوره خانواده در زمینه(همسرداری_حل اختلافات زناشویی_فرزندپروری_مهارت های افزایش اعتماد بنفس_آموزش جذب همسردلخواه ویژه دختر خانوما و آقا پسرا_آموزش تکنیک فراموش کردن عشق سابق_و کلی موضوعات دیگه)

مشاوره حقوقی در حوزه خانواده(طلاق_مهریه_نفقه_حضانت_جهیزیه ارث_نسب و....)

✅انواع دادخواست_لایحه واظهارنامه در اسرع وقت بصورت نیم بها تنظیم میشه.

اینم لیست حق المشاوره:

⬅️مشاوره خانواده یکساعته ۷۹تومن😍

⬅️مشاوره خانواده سی دقیقه ای ۵۹تومن😍

⬅️مشاوره حقوقی ۱۵ دقیقه ای ۶۰ تومن😍

درصورت تمایل به آیدی که تو قسمت امضام گذاشتم پیام بدین و یا درخواست بدین تو خصوصی بهتون شماره همراه بدم

درپناه خدای مهربون باشین بهترین ها نصیبتون🌱

شرایط مشاوره رفتن نداری؟هزینش برات سنگینه؟ مسیر خونه تا مراکز مشاوره برات دوره؟دوست نداری حضوری با مشاور راجب مشکلت صحبت کنی؟دلت میخواد تو خونه بشینی و با مشاورت در ارتباط باشی؟ همه اینا قابل حله!! اونم با پنجاه درصد تخفیف!!!!!!😍😍😍بله خانوما من کارشناس ومشاوره خانواده هستم و کارشناس و مشاوره حقوقی🤩در زمینه مربوط به مشاوره خانواده در موضوعات:حل اختلافات بین زوجین،آموزش همسرداری،آموزش جذب همسردلخواه ویژه دختر خانوما و فرزندپروری مشاوره ارائه میشه خدمتتون🌹در زمینه مشاوره حقوقی هم در حوزه مسائل مربوط به خانواده (طلاق_مهریه_نفقه_حضانت_جهیزیه_ارث_نسب و دیگر مسائل مربوط به خانواده)مشاوره ارائه میشه،انواع دادخواست، درخواست،لایحه،اظهارنامه در اسرع وقت با ۵۰ درصد تخفیف تنظیم میشه،آیدی مشاور در روبیکا،ایتا،سروش،گپ،بله وآیگپ:moshavere_onlinee                                و در تلگرام:moshavere_onlineeeپیام بدین🌱