2821
2789
عنوان

وابستگی

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 53 پست
خوب چون بهش وابسته شدم و نمیخوام اینجور باشم، میخوام کلا مهرش از دلم بره، در کل گفتم شاید کمکت کنه

ممنونم عزیزم میخونمش، ولی من نمی‌خوام کامل مهرش بره فقط می‌خوام این وابستگی افراطی رو بهش نداشته باشم چون کلافه میشم هم خودم هم اون

آقایون دعوت به دوستی ندن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما برو اصلا به چیزایی ک خودت فکر نمیکنی از اون گوشه ذهنت میکشه بیرون

والا من از این میترسم یه وقت یه چیزی بگه ابروی ادم بره، البنه میدونم محرم اسراره، ولی بعضی چیزا هست حتی ادم راجع به خودش نمیدونه بعد یک دفعه برات رو بشه، یکم ترسناکه

دقیقا فکر کنم تله رها شدگی دارم چون از اینکه دیگران تردم کنن ام خیلی میترسم

میدونی فکر میکنی اگر فلان رفیق بهم بزنه من تنها میمونم 

اگر شوهرم بره من چیکار کنم 

اگر مادرم نباشه من چیکارکنم

میدونی یک علتش شاید ارتباطت باخدا کم شده اعتماد به خدا نداری هرکی بره باز خدا هست

دلیل دوم شاید یک اتفاق بد برای یکی از عزیزانت افتاده نتونستی درست مراحل سوگواری رو بگذرونی و با اون غم بزرگ شدی

و دلیل بعد خودت رو فراموش کردی توانایی هات موفقیت هات عزت و آبروت به خودت اعتماد نداری و تکیه نمیکنی 

میدونی فکر میکنی اگر فلان رفیق بهم بزنه من تنها میمونم  اگر شوهرم بره من چیکار کنم  اگر ...

خداروشکر رابطم با خدا خوبه، اما دومی و سومی هست، من دوران کرونا خیلیارو از دست دادم و به خاطر قرنطینه اصلا نتونستم سوگواری کنم حتی مراسمی نداشتن و خودمم انگار نمیتونم به خودم تکیه کنم میگم فلانی نباشه چطوری برم مثلا یه سری خریدارم که منو میبرد انجام بدم

آقایون دعوت به دوستی ندن
خداروشکر رابطم با خدا خوبه، اما دومی و سومی هست، من دوران کرونا خیلیارو از دست دادم و به خاطر قرنطین ...

براشون گریه کن برای خودت بیشتر وقت بزار کتاب‌های مورد علاقت رو بخون خریدهای مورد علاقه رو انجام یده اگر مثلا همیشه باکسی میرفتی خرید یکبار تنها برو معضل هایی رو که پیش میاد رو مدیریت کن . بشین به موفقیت هات از بچگی تاحالا فکر کن وبنویس به کارها و لحطه هایی که کسی باهات نبوده مثلا اولین روز مدرسه اولین اولین روز دانشگاه اگر به شوهر وابسته ای به روزهای مجردی و دانشگاهت فکر کن.. کسایی که احترامت رو نگه نمیدارن تو خودت نریز و از خودت دور کن . اگر خودت رو پوشش رفتار شخصیتت رو برخلاف خواسته شخصی خودت ساختی جوری ساختی  که دیگران دوست دارن بکوب از اول بساز

براشون گریه کن برای خودت بیشتر وقت بزار کتاب‌های مورد علاقت رو بخون خریدهای مورد علاقه رو انجام یده ...

چشم ممنونم از کمکت حتما انجام میدم فکر کنم خیلی کمکم کنه❤️

آقایون دعوت به دوستی ندن
چشم ممنونم از کمکت حتما انجام میدم فکر کنم خیلی کمکم کنه❤️

منم همین بودم به خودم اومدم 

اگر هواست به خودت نباشه میبینی برای یک شخص سمی به شدت بد داری جون میدی و التماس میکنی که بمونه درصورتی که عقلت باتمام قوا نفی میکنه اون رو

منم همین بودم به خودم اومدم  اگر هواست به خودت نباشه میبینی برای یک شخص سمی به شدت بد داری جون ...

وای من قبلا اینطوری پیش اومده برام طرف بهم بدترین بدیارو کرده بود خودم نمیذاشتم از زندگیم بره

آقایون دعوت به دوستی ندن
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز