2777
2789
عنوان

وابستگی

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 53 پست
تو تله رها شدگی داری سرچ کن در موردش مطلب زیاد هست مشاور هم برو . وگرنه خیلی اذیت میشی

دقیقا فکر کنم تله رها شدگی دارم چون از اینکه دیگران تردم کنن ام خیلی میترسم

آقایون دعوت به دوستی ندن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو کاری نکردی که بهتر شی؟‌ 

ادما وقتی بفهمن وابستشونی ازارت میدن بعده ده ماه فهمیدم دارم زجر میکشم پس خودمو بیخیال نشون ندادم ظاهری بود ولی همون تظاهر خیلی کمک میکنه

اره منم خیلی وابستم طوری که اگ خونه باشه و من بخام برم دانشگاه برام عذابه یا توی خونه دوس دارم همش پ ...

وای منم همینطور انگار همش باید پیش هم باشیم واقعا بده بعضی وقتا کاملا متوجه میشم کلافه شده😔

آقایون دعوت به دوستی ندن
ادما وقتی بفهمن وابستشونی ازارت میدن بعده ده ماه فهمیدم دارم زجر میکشم پس خودمو بیخیال نشون ندادم ظا ...

دقیقا منم خیلی از مشکلاتمو با تظاهر بهشون حل کردم مثلا کمبود اعتماد به نفسمو با تظاهر به اعتماد به نفس

آقایون دعوت به دوستی ندن
خیلی زیاد ولی خب رفتم روانپزشک اول بهم گفت تو ناخوداگاهت شوهرتو جایگزین مادرت کردی بعدشم گفت اشکالی ...

چه چیزایی هست که ما خودمون نمی‌تونیم تشخیص بدیم! 

منم باید برم پس

آقایون دعوت به دوستی ندن
دقیقا منم خیلی از مشکلاتمو با تظاهر بهشون حل کردم مثلا کمبود اعتماد به نفسمو با تظاهر به اعتماد به ن ...

خدایی وابستگی ب حدی به ادم اسیب میرسونه که نگم کاش ادما هیچوقت وابسته نشن🙂