2821
2789
عنوان

وابستگی

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 53 پست
وای من قبلا اینطوری پیش اومده برام طرف بهم بدترین بدیارو کرده بود خودم نمیذاشتم از زندگیم بره

میدونی چون خودت رو خیلی فدا کردی مثلا من بادوستم میرفتم بیرون بااینکه دام ساندویچ میخواست میگفتم هرچی تو دوست داری واون میگفت بستنی ومن گرسنه بودم 

یا مثلا رفیقم چند ماه هر جمعه منو بیدار میکرد بریم بیرون ازمون دارم من پامیشدم میرفتم بااینکه شب تا دو بیدار بودم نمیگفتم نمیتونم خسته ام

یا مثلا یک پسره در حقم بد ترین کارهارو کرد من گفتم خوبی کنم دلش برای خوبی هام تنگ میشه کلی قربون صدقه اش رفتم

پر از این نمونه هاست زندگیم

مثلا من بخاطر خانواده از ارشد ودانشگاه و کار زدم چون اونها تنهابودن و من تنها مجرد خونه بودم

یکهو به خودم اومدم وای با من خودم چه کردم هیچ کاری براش نکردم 

درصورتی که من خیلی تو اجتماع فعال بودم و استعداد درخشان

میدونی چون خودت رو خیلی فدا کردی مثلا من بادوستم میرفتم بیرون بااینکه دام ساندویچ میخواست میگفتم هرچ ...

چقدر شبیه این اتفاقا برام افتاده...منم ازین کارا زیاد کردم...

الان که از دور یکی تعریف کرد به عمق فاجعه پی بردم

آقایون دعوت به دوستی ندن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر شبیه این اتفاقا برام افتاده...منم ازین کارا زیاد کردم... الان که از دور یکی تعریف کرد به عمق ف ...

اگر دقت کنی خیلی از این موردها هست فقط تو دقتت کم شده یکم به خودت بیشتر فکر کن من عاشق رنگ کردن مو بودم چون خانواده دوست نداشتن رنگ نمیکردم تاامسال عزمم رو جزم کردم اونها هم راضی شدن.

اگر دقت کنی خیلی از این موردها هست فقط تو دقتت کم شده یکم به خودت بیشتر فکر کن من عاشق رنگ کردن مو ب ...

فکر کنم بیشترش به این برمیگرده که آدم خودشو اولویت بذاره

آقایون دعوت به دوستی ندن
فکر کنم بیشترش به این برمیگرده که آدم خودشو اولویت بذاره

اره اول خودت سه بار خودت بعد بقیه تا وقتی تو قوی نباشی نمیتونی برای دیگران آدم موثری باشی

یادمه اولین بار بامشاوره حرف زدم بعد گفت خودت چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟

گفتم میخواستم ازدواج کنم بعد به فکر این کارها بیفتم گفت همه پیشرفت هر انسانی شخصیه من نمیتونم تو رو مجبور کنم برو ارشد ولی اگر تصمیم گرفتی من میتونم کتاب معرفی کنم برات برنامه ریزی کنم و.....

رفیق من و تو روز اول تنها به دنیا اومدیم و تنها میمیریم حتی روز حساب وکتاب تو فقط باید پاسخگو خودت واعمال خودت باشی

بزاز هرکی میخواد بره هرکی میخواد بیاد

واینم خیلی قبول دارم تازمانی دورت از آدم های بد شلوغ باشه نمیتونی آدم های خوب رو به زندگیت منتقل کنی

فکرت رو اطرافت رو پاکسازی کن اونهایی دوست نداری رو راحت کنار بزار تا اونهایی دوست داری جایگزین بشن

اره اول خودت سه بار خودت بعد بقیه تا وقتی تو قوی نباشی نمیتونی برای دیگران آدم موثری باشی یادمه اول ...

چقدر حرفات درستن واقعا راست میگی فعلا خودمو نجات بدم تا بتونم با بقیه باشم...

آقایون دعوت به دوستی ندن
دو سه نفر ام حذف کردم جدیدا و واقعا حس بهتری دارم

من از لباس هام شروع کردم مانتوهای دوست نداشتم بخشیدم انداختم بیرون کم کم مانتوهای دوست داشتم زیاد شدن 

از خودت فکرهات حتی اخلاق های بدت از آدم ها از وسیله های خودت .برای خودت یک برنامه بریز از صبح تاشب و همه اهدافت رو بنویس و براش برنامه بریز

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز