2777
2789

دکتر آرزو خوانساری نیا خیلی فوق العادس من سبکشون رو خیلی دوس دارم

سبک وی (V) عمل میکنن یک سبک تقریبا جدید و  بسیار خاص و منحصر به فرد ،  که انگار بینی کانتور شده هست ، فاصله لب و بینی زیاد نمیشه و متناسب با اعضای صورت عمل میشه و وجه تمایزش با باقی عمل ها اینه که تو تمام رخ خودشون نشون میده و یه قوس ملایم داره که زیباترش میکنه

این آدرس سایتشون
اینم پیج اینستاشون

داخلش میتونین نمونه کاراشونو ببینید

آدرس مطب : فلکه دوم صادقیه ، بلوار آیت الله کاشانی ، نبش گلستان شمالی ، ساختمان پزشکان شماره 1
تلفن : 09934173244

خیلی از افراد معروف هم پیش ایشون و به همین سبک عمل کردن مثلا برادر حسین محجوب (هومن محجوب) پیش ایشون عمل کردن

اگر تهرانین که حضوری میتونین برید اونجا نمونه کاراشونم میبینین اگرم شهرستانین میتونین واتس اپ یا روبیکا پیام بدید عکس بفرستید راهنماییتون میکنن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلطانی فر...شهر تهران

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
بعد یه چیز بگم تو جراحی همه چی بستگی به جنس پوست بینیت گوشتی یا استخونی و غضروفی بودنش داره

بله این و میدونم فقط نمیدونم تهران عمل کنم یا برم رشت میگن دکتر طریقت کارش خیلی خوبه

سلام عزیزم مادرشان درمان شدن متاپلازی داشتن خواهش میکنم جواب بده

عزیزم با منی؟

بله من مادرم متاپلازی دارن ولی تحت درمان هستن و مرتب آندوسکوپی شدن و چند وقت پیش هم ام آر آی کامل انجام دادن و دارو مصرف میکنن خدا رو شکر خوبن 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز