2777
2789
عنوان

جراحی بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 24 پست
عزیزم با منی؟ بله من مادرم متاپلازی دارن ولی تحت درمان هستن و مرتب آندوسکوپی شدن و چند وقت پیش هم ا ...

عزیزم متاپلازی ایشون ازچه نوعی هست هرچندوقت یک بار آندوسکوپی میشن دارو چی دادن دکتر ...؟منم هم کمی خفیف بافت معدم تغییر کرده متاپلازی دکتر چهارتا فوق تخصص رفتم گفتن نگران نباش چیز خاصی نیست دارو دادن مصرف میکنم اما خیلی میترسم 

عزیزم با منی؟ بله من مادرم متاپلازی دارن ولی تحت درمان هستن و مرتب آندوسکوپی شدن و چند وقت پیش هم ا ...

مادرتون چندسالشون هست هردفعه آندوسکوپی شدن دکتر نمونه هم برداشت ازروی نمونه برداری متوجه شدن ؟خواهش میکنم بهم بگو من ۳۲ سالم هست خیلی نگرانم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خواسش میکنم دیدی جواب بده دعات میکنم 

مادر من ۶۴ سالشونه تقریبا سالی یک بار آندوسکوپی انجام میدن تحت نظر باشی هیچی نمیشه عزیزم نگدان نباش مادر من چون زخم معده هم دارن داروی نولپازا میخورن و پرهیز غذایی هم دارن نگران نباش اصلا هم فکر بد نکن چیز بدی نیست فقط تحت نظر باش و به حرفای دکترت گوش کن همین ایشالا که همیشه سلامت باشی 🤲❤

مادر من ۶۴ سالشونه تقریبا سالی یک بار آندوسکوپی انجام میدن تحت نظر باشی هیچی نمیشه عزیزم نگدان نباش ...

یعنی درمان نمیشه باید همیشه تحت نظر باشیم؟  که این بافت همیشه هست پرهیز غذایی چه چیزایی میخورن شما تو خانواده سابقه سرطان معده داشتید؟ چون دکتر به من گفت دوسال دیگه آندوسکوپی بشم 

مادر من ۶۴ سالشونه تقریبا سالی یک بار آندوسکوپی انجام میدن تحت نظر باشی هیچی نمیشه عزیزم نگدان نباش ...

اخه بعضی دکترا میگن این بافت قابل تغییر هست یعنی تا آخر عمر میمونه برای مادرتون ازچه نوعی هست تورو خدا ببخشید انقدر سوال میپرسم 

اخه بعضی دکترا میگن این بافت قابل تغییر هست یعنی تا آخر عمر میمونه برای مادرتون ازچه نوعی هست تورو خ ...

متاپلازی نوعش و گفت ولی به خدا یادم نیست ولی من از دکتر دیگه ای هم پرسیدم گفت نگران نباشین فقط باید تحت نظر باشن و پرهیز غذایی داشته باشن و قرص پنتوپرازول و فاموتیدین هم میخورن.نه عزیزم خواهش میکنم خوشحال میشم بتونم کمکی کنم