2777
2789
عنوان

همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1662 بازدید | 140 پست
رژیم اصلاح سبک گرفتم با یه ماما ولی من سقط کردم خونریزی نداشتم خیلی در حد کم بود ولی درد زیاد داشتم ...

انشاله که خیره 

صبرکن عزیزم

تو هنوز جوونی خدا یک فرزند سالم بهت میده فقط قبلش تحت نظر پزشک باردار شو

شوهرت بچه دوسته؟ 

اوه چ قر و افاده ای داشته  همون کشمش بهش بده بزار تو دهنش کم کم به مزش عادت میکنهه نبود میوه ...

آره قرش زیاده ولی میدیدم فقط خرما میخوره یه بسته مادر کارتون خرما توی یه ما در جا تموم کرد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره قرش زیاده ولی میدیدم فقط خرما میخوره یه بسته مادر کارتون خرما توی یه ما در جا تموم کرد 

بزار همون خرما بخوره بهتر 

قند هصم نمیشه واز کلسیم پاها میگیره تا به زور هضم بشه بعد میبینی40نشده پوکی استخوان گرفته 

نمک، شکر دو ماده خطرناک جهان هستن بنام مرگ خاموش

آره خیلی بچه دوست داره 5 سال ازدواج کردم 😔

ایشاله چنتا میاری غصه نخور که خودت جوون خوشگل بمونی

باز شوهر ما برعکسه میگه بچه بیاد جای من تنگ میشه مال خودمی 

بچه نمیخام جدی میگه تا 10سال نمیخام 

این کجای دلم بزارم 😐😐😐😐

بزار همون خرما بخوره بهتر  قند هصم نمیشه واز کلسیم پاها میگیره تا به زور هضم بشه بعد میبینی40ن ...

آره میدونم لااقل خرما خیلی خوبه 👍دوماه رژیم کنسل شد اونم داره دوباره قند میخوره 😀ولی دوباره شروع میکنم برا حامله شدن دوباره رژیم میگیرم 

ایشاله چنتا میاری غصه نخور که خودت جوون خوشگل بمونی باز شوهر ما برعکسه میگه بچه بیاد جای من تنگ میش ...

حالا بعضی مردا بچه دوست ندارن کاش شوهر منم دوست نداشت میترسم آخرش برم طلاق بگیرم پدرش هم خیلی بچه دوست هست اصلا دخترش چون بچه داره بیشتر دوست داره من 4 سال جلوگیری داشتم خیلی پشیمونم چون بچه نمیخواستم احساس می‌کردم شوهرم خوب نیست هرروز باهاش نمیساختم مشکلات داشتم گفتم بچه نمیخوام شرایط مالی واقعا خراب بود الان هم باز خرابه بنظرم بدتر هم شده چون گرونی صد برابر شده ولی حقوق ها فقط چند درصد اضافه میشه  الان که توی این یه سال گذشته رفتم دکتر فهمیدم ذخیره تخمدانم پایینه پریودیم در حد لکه بینی شده 

حالا بعضی مردا بچه دوست ندارن کاش شوهر منم دوست نداشت میترسم آخرش برم طلاق بگیرم پدرش هم خیلی بچه دو ...

عزیزم بدنت ضعیف شده

اول بخودت برس که بچه یک مادر سالم میخاد 

برو دکتر که سطح تخمدان بیاد بالا 

مرد ک زیاد بچه بخواد یا مردی ک نخاد هردو بدن 

حالا ک فعلا اول زندگیم شاید دوسال دیگه آوردم 

ولی حتما قبل از باردارشدن از شوهرت و زندگیت مطمئن باش ک بچه تو محیط سالمی بزرگ بشه وگرنه یک بدبخت به ایران اضافه میشه

عزیزم بدنت ضعیف شده اول بخودت برس که بچه یک مادر سالم میخاد  برو دکتر که سطح تخمدان بیاد بالا ...

دقیقا دوسال اول زندگیم خیلی دعوا داشتیم از لحاظ اخلاقی بود دیگه بعدش کم کم بهتر شد با من کنار اومده مهربونتر شده خداروشکر خدا رو صد مرتبه شکر میکنم ولی خدا داره اذیتم میکنه 😔اگر یائسه بشم چی 29 سالمه میترسم 

دکتر بهم گفت ای وی اف ولی واقعا دلم نمیخواد ای وی اف کنم هزینه ها بالاست 😔تواناش نداریم 

عزیزم اگر شوهرت بچه نمیخواد حتما برو آزمایش های هورمونی از جمله ذخیره تخمدان رو حتما بده همسرت هم آزمایش بده بعد جلوگيري کنید 

دقیقا وسال اول زندگیم خیلی دعوا داشتیم از لحاظ اخلاقی بود دیگه بعدش کم کم بهتر شد با من کنار اومده م ...

سنت کمه هنوز 

تو سن 50به بالا یائسه میشی گلم 

خوبه ک سال‌های اول نیاوردی چون بچه شیر جوش بخوره عصبی میشه

آزمایش داده نرماله ولی از بچه خوشش نمیاد میگه خوشیامون میگیره 

همش باید دنبال نق زدن بچه باشم

ازالان کلی برنامه ریخته مثلااااا کجا بریم هرچند شرایط امسال خیلی بد بود همش ضرر کرد بخاطر این کشور اشغال

سنت کمه هنوز  تو سن 50به بالا یائسه میشی گلم  خوبه ک سال‌های اول نیاوردی چون بچه شیر جوش ...

آره بخدا خیلی شرایط بد شده والا آرزو یه مسافرت به دلمون موند امسال رفتیم مشهد ولی بسکه گرونی بود نشد خوبی گردشی کنیم حتی همین مايحتاج زندگی بزور تامین میشه 

آخه مامانم زود یائسه شده دقیق هم بهم نمیگه من تازه فهمیدم 😔 اینجوری که میگه 30 و خورده ای داشته بیشترین ظلم رو مامانم در حقم کرد که بهم نگفت 😔نمی بخشمش 

پریودم در حد لکه بینی شده