2777
2789
عنوان

همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1662 بازدید | 140 پست
واااااایییی منممم همینم  باز برعکس شوهرم اصلا اینجوری نیست من بگم بخام اونم بخاطر من میخوره و ...

والا آره بخاطر همین خودم کنترل میکنم هوس نکنم 😂 ولی اون هوس میکنه کلا شکمو هست 

واااااایییی منممم همینم  باز برعکس شوهرم اصلا اینجوری نیست من بگم بخام اونم بخاطر من میخوره و ...

یه وقتایی قبل بیرون اومدن یه چیزی میخورم میوه چیزی میخوریم اونجا هوس نکنم 😂بیشتر هوس فست فود میکنم لامصبا چشمک میزنن شوهرم هم همش هوس پیتزا داره 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

والا آره بخاطر همین خودم کنترل میکنم هوس نکنم 😂 ولی اون هوس میکنه کلا شکمو هست 

سعی کن براش جایگزین کنی 

مثلا سبک غذایی‌تون کم کم بسمتی ببر که خودت میدونی برای رژیم خوبه 

اونم بعد از یکی دوماه کم کم میلش به غذاهای چرب کم میشه😂😂😂😂توم چاق نمیشی😜😜😜

یه وقتایی قبل بیرون اومدن یه چیزی میخورم میوه چیزی میخوریم اونجا هوس نکنم 😂بیشتر هوس فست فود میکنم ...

آفرین 

احتمالا قندت پایین میاد 

حتما میوه شیرین بخور کم کم این هوس ها کم میشه 

قانون بزار هر  هفته یا دو هفته ای یک بار

ما چون دوره عقد زیاد رستوران کافی‌شاپ میرفتیم چاق شدم بعد کمش کردم رژیم گرفتم خوب کم کردم 

فقط پیاده روی هر روزت 35 دقیقه آهسته بدون حتی یک دقیقه توقف انجام بده معجزه میکنه

سعی کن براش جایگزین کنی  مثلا سبک غذایی‌تون کم کم بسمتی ببر که خودت میدونی برای رژیم خوبه  ...

یه مدت رژیم بودیم دوتایی مون قند و شکر هم حذف بودیم وای نمیدونی چقدر میگفت قند کلافه شده بودم بعد یه مدت میلش به شیرینی کم شده بود دوباره ایام عید مقداری شیرینی خورده دیگه رژیمه پرید 

شاید خورد و خوراکی ها براش اهميتی نداره توی خونه اخلاقش چطوره؟ همه چی میخوره یا غذاش کمه؟ 

خورد وخوراکش عالیه..واخلاقی هم خوبه..فقط به خواسته هام کم توجهی میکنه

نه عزیزم.. کلا ازدوران نامزدی این مشکل روباهاش داشتم.. آخر هفته ها میرفت شهرستان به خانوادش سربزنه ...

فکر کنم رو شوهرت این جوابه که دستشو بگیری ببری بگی همین الان بخررررر. 

😂😂

میگی شوغاتیاش خوبه معروفه،  پشت بندش میگفتی برام ازونا بخر

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

یه مدت رژیم بودیم دوتایی مون قند و شکر هم حذف بودیم وای نمیدونی چقدر میگفت قند کلافه شده بودم بعد یه ...

یهویی کم نکن 

بجای قند شکر 

کشمش، توت خشک، میوه خشک جایگزین کن

آخرشب هم بجای تنقلات میوه بزار یا کیک خونگی با شکر کم بپزد 

توش موز وگزدو هم اگر تونستی بزن عالیه 

یا کیک پرتقال، توت فرنگی 

عالیه

من چون شوهرم روی چاقیم حساسه زیاد روی نمیکنم. همیشه میگم اون دختر لاغر خوشگل ساخت خدا بود

این خانم تپل شده کار تویه😂😂😂

شوهرم اولا همینطور بود ولی معمولا چیزی به زبون بیارم انجام میده ولی یه مشکل دیگه داره مثلا بگم فلان جام درد میکنه میگه تو همش مریضی از راه دکتر هستی😐بالاخره ببین هرکسی یه عیب داره 

آره حتما البته من رژیم بخاطر این بود حامله بشم که شدم سقط شد

ای وای خودت تقویت کن 

چون سقط کردن خیلی بدن ضعیف میکنه حتی رژیم هم با مشاوره ها صحبت کن بعد بگیر وگرنه اگر ضرر داره اصلا نگیر بزار بدنت استراحت کنه ولی غذات کم ولی مقوی بخور

هفته ای یک بار معجون پر مغز بخور 

واسه بدنت خوبه حون سازه 

یهویی کم نکن  بجای قند شکر  کشمش، توت خشک، میوه خشک جایگزین کن آخرشب هم بجای تنقلات میو ...

آره منم شوهرم خوشش نمیاد من چاق بشم  آخه میدونی اصلا کشمش این چیزا دوست نداره بجاش قند رژیمی یه مدت میگرفتم خیلی گرون میشد خرما می‌خورد مثلا انجیر هم بدش میاد مغزیجات مثلا بادومی بهش میدادم بخوره با میوه مثلا پرتقال و سیب بهم میگه میوه میخورم بیشتر ضعفم میزنه کلی ناز می‌آورد واقعا بی محلش میکردم خوب میشد 

تو یک نامه محبت امیز براش بنویس وازش بخاه که این کار برات انجام بده و بگو که این عشق درقلبت پررنگتر میکنه 

ای وای خودت تقویت کن  چون سقط کردن خیلی بدن ضعیف میکنه حتی رژیم هم با مشاوره ها صحبت کن بعد بگ ...

رژیم اصلاح سبک گرفتم با یه ماما ولی من سقط کردم خونریزی نداشتم خیلی در حد کم بود ولی درد زیاد داشتم دیگه 

کاش خدا یه بچه بهم میداد 

آره منم شوهرم خوشش نمیاد من چاق بشم  آخه میدونی اصلا کشمش این چیزا دوست نداره بجاش قند رژیمی یه ...

اوه چ قر و افاده ای داشته 

همون کشمش بهش بده بزار تو دهنش کم کم به مزش عادت میکنهه

نبود میوه برش بزن بزار خشک بشه تو ماکروفر یا شوفاژ

ارزون ترین راهه

کم کم قند ول میکنه