2777
2789
عنوان

همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1662 بازدید | 140 پست
واقعا؟؟  یعنی همشون اینجورین؟ اگه اینجوریه که همین فردا میرم شوهر میکنم :|😂

اگه عاشق واقعی باشه بله وگرنه ک تموم بشه ولت میکنه میره می‌خوابه 

خواهرم بخاطر اینا شوهرنکن که بیچاره ای از ما گفتن بود😂😂😂😂😂

سعی کن برنامه بزاری مثلا پیاده روی روزانت داشته باش  تردمیل یا پارک  ولی فست فود چون یکم ...

دقیقا چون بیشتر اوقات هوس میکنم یه مدت که حامله بودم همش هوس فست فود میکردم چون اصلا برنج نمیتونستم بخورم، 😂شکمم بزرگ شده 🤣

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خرج کردنشم لامصب بیشتر بلدیم 😉😉😉ولی جداازشوخی با صحبتات موافقم

پول مال ماست ک خرج کنه 

فدات عزیزم

زیاد مردا بالا نبر

خودت مهم ترین بخش زندگیش کن تو مغزش جا بنداز 

بقیه راه خودش میره😜😂😂😂😂

شاید جای حساس و مهم بخاطر شاغل بودنت دست کردی تو جیبت. به همسرتم برخورده.  اون باعث شده الان ب ...

نه عزیزم..

کلا ازدوران نامزدی این مشکل روباهاش داشتم..

آخر هفته ها میرفت شهرستان به خانوادش سربزنه..

ازدوران نامزدی همیشه بهش میگفتم اونجا فلان چیزش خیلی معروفه ..خیلی هم ارزون هست‌..ولی یکبار نشد بگیره..

عجیب نیست؟

اگه عاشق واقعی باشه بله وگرنه ک تموم بشه ولت میکنه میره می‌خوابه  خواهرم بخاطر اینا شوهرنکن که ...

اقا دلیل اصلی ازدواج همینه دیگ

پس واسه چی شوهر کنم ؟ 😂

چقد خوب :))) خداکنه شوهر آیندم عاشقم باشه

والا باشوهرمون راحت نباشیم باکی باشیم باشوهرهم تعارف کنیم؟یه عمرقراره زندگی کنیم مگه میشه بارودروایس ...

دقیقا اصلا تعارف نکن 

اتفاقا وقتی همه جوره برات خرج کنه و مثلا بعصی از جاها بهش بگی نه عزیزم من درکت میکنم لازم نیست

اون کار ک انجام میده تازه تو چشمشم تو بالاتر میری ک چقد زنم بفکر منه

نه عزیزم.. کلا ازدوران نامزدی این مشکل روباهاش داشتم.. آخر هفته ها میرفت شهرستان به خانوادش سربزنه ...

شاید خورد و خوراکی ها براش اهميتی نداره توی خونه اخلاقش چطوره؟ همه چی میخوره یا غذاش کمه؟ 

نه عزیزم.. کلا ازدوران نامزدی این مشکل روباهاش داشتم.. آخر هفته ها میرفت شهرستان به خانوادش سربزنه ...

ببین عزیزم به نظرم هوستون روهروقت امکانش هست خودتون بخرین مثل هوس الانتون که خودتون فردابیرونین ومیتونین تهیه کنین واگه شماخونه بودین ایشون بیرون بهشون بگین بخره ولی اگه خونه این دیگه فشارنیارکه حتماالان پاشوبروبخرشایدخسته اس شایدحوصله نداره به هرحال...یاباهم بیرونین بگوبریم این خوراکی روبخریم

دقیقا چون بیشتر اوقات هوس میکنم یه مدت که حامله بودم همش هوس فست فود میکردم چون اصلا برنج نمیتونستم ...

من لاغر بودم 

شوهرم کردم یهو خوش گذشت 

چاق شدم رژیم لیمومی گرفتم تو یک ماه 3کیلو کم کردم فقط روزی 35دقیقه پیاده روی داشتم 

غذام زیاد تو برنامه بود ک من همش نمی‌خوردم کم کردم 

توم شروع کن خوب رو هیکل میشی

من لاغر بودم  شوهرم کردم یهو خوش گذشت  چاق شدم رژیم لیمومی گرفتم تو یک ماه 3کیلو کم کردم ...

بعضی اوقات با شوهرم میریم پیاده روی وقتی مغازه ها رو می بینم دلم میخواد 😂 یا اون دلش میخواد با خودم میگم چی از پیاده روی🤣

اقا دلیل اصلی ازدواج همینه دیگ پس واسه چی شوهر کنم ؟ 😂 چقد خوب :))) خداکنه شوهر آیندم عاشقم باشه

خداکنه یک عاشق واقعی بیاد 

یکی ک بدون تو لحظه ای جدا نشه

از نبودنت 

از قهرکردنت

از حرف نزدنت

بزرگترین غم دنیا بشه براش

یکی که عاشق خود واقعیت بشه و نخاد تو تغییر بده 

تو لیاقتت بیشتر اینهاست عزیزم

بعضی اوقات با شوهرم میریم پیاده روی وقتی مغازه ها رو می بینم دلم میخواد 😂 یا اون دلش میخواد با خودم ...

واااااایییی منممم همینم 

باز برعکس شوهرم اصلا اینجوری نیست من بگم بخام اونم بخاطر من میخوره

ولی باز خودم نگه میدارم ک مثلا رژیمم وتعهد دارم بعش

بجاش میرم ی چیز دیگه مثلا میوه یا لباس یا ی چیزی ک بتونه توفکرم جایگزین بشه میخرم 

تاشب خابم ببره😂😂😂😂