2777
2789
عنوان

همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1662 بازدید | 140 پست
والا اگه شوهرامون بفکر خواسته قلبی ما نباشه از پسر تو خیابون باید بخاییم من اینقدر این حرف زدم که ش ...

درستش هم همینه والا اصلا درک نمیکنم یعنی چی هوستونگویاکم بخورازشکموخوششون نمیادیانازوادابیاخواستتوبگوواقعاهنگ کردم  

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ببین تو لحنت طلبکاری نباشه،  حمایت باشه.   قلدر بازی نباشه،  ظرافت زنانه باشه.& ...

باورکن صدبرابراینا ظرافت میام

ولی کلا به خواسته هام کم توجهی میکنه..

به خصوص توی بحث خوراکی.

حواسم به جیبش هست..

گاهی حتی خودم مثلا شده میبینم ازسرکاردیرترازمن میاد براش خوراکی گرفتم یا بهش گفتم چی دلت میخواد براش رفتم تهیه کردم..ولی یکبار نشد اون اینکاروکنه

روی خودت کار کن گاهی لازمه این واسه اعتنادبنفستم خوبه  چون اگر خواسته هات سرکوب کنی کم کم افس ...

والا ته دلم میگم حالا بعدم میگم ولی اونم نه نمیگه با خودم میگم فقط هوس هست ممکنه چاق بشم بد میشه چون ببشترتوی دلم هوس فست‌فود میکنم

موافقم.منم به همسرم میگم مهمون من...ولی باز خودش حساب میکنه.میگه افرین  چقدر پول داری تو....... ...

آره ببین چقدر حس قدرت بهش میدی واینکه میدونه زنش مستقل و نمیتونه ازاین طریق سرکوبش کنه و حتی روی کمکت همه جا حساب میکنه و تو زندگی اول با تو مشورت میکنه چون میدونه تو راه پول درآوردن بلدی😜

خب فردا دوباره بهش یا بگذار یه مدت ازش بگذره باز بگو 

آخه چرااینقدر باید برنامه بریزم برای یه هوس ساده؟؟

برای بقیه پیش نمیاد یهو دلشون یه چیزی بخواد؟؟

باورکن صدبرابراینا ظرافت میام ولی کلا به خواسته هام کم توجهی میکنه.. به خصوص توی بحث خوراکی. ح ...

بعضی آدما کلا میرن خرید خوششون نمیاد چیزهای خورد و ریز بگیرن شاید شوهرت اینجور فکر میکنن مردا بیشتر توی فکر خرید های اصلی هستن

آره ببین چقدر حس قدرت بهش میدی واینکه میدونه زنش مستقل و نمیتونه ازاین طریق سرکوبش کنه و حتی روی کمک ...

خرج کردنشم لامصب بیشتر بلدیم 😉😉😉ولی جداازشوخی با صحبتات موافقم

درستش هم همینه والا اصلا درک نمیکنم یعنی چی هوستونگویاکم بخورازشکموخوششون نمیادیانازوادابیاخواستتوبگ ...

من همه چی میگم  خودشم میدونه ک اولین کار و مهم ترین کار توزندگیش منم نه هیچ کس دیگه 

باید به این باور برسه که نیاز تو واجب ترین چیز دنیاست

باورکن صدبرابراینا ظرافت میام ولی کلا به خواسته هام کم توجهی میکنه.. به خصوص توی بحث خوراکی. ح ...

خب نکن توام. 

بذار ببینه و بفهمه مدتیه از خرید از سمت شما خبری نیست. 

میبینه خرید میکنی،  میگه میخره دیگه. 

درصورتی که اصلا بحث پولش نیست بحث همون محبت و توجه هست. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

خب فردا دوباره بهش یا بگذار یه مدت ازش بگذره باز بگو 

آخه چرااینقدر باید برنامه بریزم

برای یه هوس ساده؟؟

برای بقیه پیش نمیاد یهو دلشون یه چیزی بخواد؟؟

آخه چرااینقدر باید برنامه بریزم برای یه هوس ساده؟؟ برای بقیه پیش نمیاد یهو دلشون یه چیزی بخواد؟؟

میدونم عزیزم همه هوس میکنن ولی چون میگی اینجور هست باید چند بار بگی 

مردا مثل بچه ها کوچک هست گاهی مسائل ساده هم چند بار باید گفت تا متوجه بشن من که شوهرم گاهی اینقدر کم عقل میشه چند بار باید بگم تا بفهمه 

والا ته دلم میگم حالا بعدم میگم ولی اونم نه نمیگه با خودم میگم فقط هوس هست ممکنه چاق بشم بد میشه چون ...

سعی کن برنامه بزاری مثلا پیاده روی روزانت داشته باش 

تردمیل یا پارک 

ولی فست فود چون یکم سنگینه هر هفته یا دوهفته هوس کن خواهر😂😂😂منم هوس پیتزا دارم ولی کنترل میکنم

من همه چی میگم  خودشم میدونه ک اولین کار و مهم ترین کار توزندگیش منم نه هیچ کس دیگه  باید ...

والا باشوهرمون راحت نباشیم باکی باشیم باشوهرهم تعارف کنیم؟یه عمرقراره زندگی کنیم مگه میشه بارودروایسی؟دیگه چقدخودمون ونیازهامون رونادیده بگیریم؟