2777
2789
عنوان

همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1662 بازدید | 140 پست
میگه خانم خستم فردا میگیرم وفرداهم نمیخره..

شاید یادش میره بهش یادآوری کن من خودم یهو ساعت 12شب می فرستم در مغازه بدبخت خسته هم باشه میره فقط باید یه مقدار توی گفتش ناز بیاری سریع بهش نگی اون کنجکاو بشه چی میخوایی 

اولا که خیلی عصبی هستید از رفتارتون کاملا مشخصه که با ماها هم چکشی صحبت میکنی و انتقاد پذیر نیستی .. ...

حالا تایمایی که خیلی عصبی میشم همسرم‌میگه فکر‌کنم‌جیزی نخوردی بزیم برات بخرم تایکم اروم‌بشی😆

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ببین تو لحنت طلبکاری نباشه،  حمایت باشه. 

قلدر بازی نباشه،  ظرافت زنانه باشه. 

وقتی میوه و حالا هرچی میخره،  ذوقشو بگیر.  بگو وااااای عزیزززز مننن چقدر زحمت کشیدی،  چقدر من دوست دارم فلان مورد رو که خریدی. 

خریدها رو از دستش بگیر و بذار کناری،  یخچالی،  سینکی چیزی. 

زمین ولو نکن. 

بعد این مرد عمرا ذوق زنش رو ببینه و خرید نکنه. 

میخوای بگی فلان میوه فصل بخره. 

آب و تاب بده بهش. جوری بگو همین الان بره. 

نگو. هوس کردم،  شاید حساس شده. 

بگو وااااااای فلانی جون، نمیدونی چقدررررررر دلم میخواد باهم بشینیم میوه قاچ کنیم بخوریم.  وای که نمیدونی اونقدر برام لذت بخشه از دستای تو میوه بگیرم و بخورم. 

میوه رو خودت بری دست چین کنی،  بیاری و باهم نوش جان کنیم،  برام مزه ی بهشت رو داره. 

اگه گفت برو خودت بخر،  گارد نگیر بهت برنخوره. 

با مهربونی بگو آخ آخ آخ نمیدونی چه لذتی داره در خونه رو باز میکنم عشقمو ببینم با نایلون تو دستش و میوه مورد علاقم.(بقیه اش رو خصوصی بین خودتون بگو مجرد رد میشه خوبیت نداره🫣) 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

نگاهی به جیب همسرتون بندازید که اگر ناگهانی هوس کردید طفلیا پول داشته باشن شاید پول اون شبو گذاشتن ...

این درسته ولی چون خانم هم شاغله میتونه گاهی کارتش به شوهرش بده 

من خودم هرچند وقت میگم هوس فلان جا کردم امشبم مهمون من 

اصلا اینقده شوهرم حال میکنه 

وبیشتر از اون چیزی ک فکرش بکنی بعدا چندین برابرش جبران میکنه 

درصورتی ک ی بستنی خوردن باهم لذت بردن که خرجی نداره

شاید یادش میره بهش یادآوری کن من خودم یهو ساعت 12شب می فرستم در مغازه بدبخت خسته هم باشه میره فقط با ...

نازهم کردم خواهر..ولی اونم میگه خانم گلم فردا..وهیچوقت فردا نمیشه

خدا خیرت بده❤❤

والا اگه شوهرامون بفکر خواسته قلبی ما نباشه از پسر تو خیابون باید بخاییم

من اینقدر این حرف زدم که شوهرم حساب کار دستش اومده هرچی بگم میگه باشه زن 

مگه من مردمممم

آره ماهم همینجوری اما شغلش آزاد .شوهرم ولخرج نمی‌دونم چ میشه چ نمیشه .. هرچند دست خودم باشه تموم فق ...

آره منم یه مقدار آدم جوشی هستم خیلی فکرو خیال میکنم بخاطر همین توی وام ها این چیزا دخالتی ندارم خودمو کشیدم کنار 

منم مثل خودتم البته خیلی کم پیش میاد بگم همش هم هوس میکنم خودم روم نمیشه 😂

روی خودت کار کن

گاهی لازمه این واسه اعتنادبنفستم خوبه 

چون اگر خواسته هات سرکوب کنی کم کم افسرده میشی 

برای خوب کردن حال دلت هرکاری لازمه انجام بده حتی کوچیک

من به شدهرمم گفتم هرزمان حال دلم بد بشه تاثیرش اول تو میبینی پس سعی کن شوهرخوبی باشی😂😂

این درسته ولی چون خانم هم شاغله میتونه گاهی کارتش به شوهرش بده  من خودم هرچند وقت میگم هوس فلا ...

موافقم.منم به همسرم میگم مهمون من...ولی باز خودش حساب میکنه.میگه افرین  چقدر پول داری تو.......پولتو بذار جیبت😆