2777
2789
عنوان

همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1662 بازدید | 140 پست

خواهر گلم 

من اگه مرد بودم و شوهر بودم. 

زنم میگفت هوس فلان چیز کردم نمیرفتم بخرم 

الان همه ملت گشاد شدن دیگه

اون مردای قدیم بودن همش بیرون بودن

کی حوصله داره پاشه بره تا بیرون میوه بخره اخه

اگه میخوای خودت و لوس کنی 

مثلا بگو هوس بغل کردم :| بعد میاد بغلت میکنه 

کار راحتی هم هست 

با عرض پوزش البته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مدل شوهر شما رو نمیدونم ولی مادر من هر وقت هر چیزی رو هوس کرد و گفت پدرم نخرید ولی مثلا یه بار بگه فلان چیز رو خیلی دوست دارم بابام تو ذهنش میمونه و هر چند وقت یه بار میخره . 

یا اینکه زیاد بگی هوس کردم نمیخرن ولی مایحتاج به اضافه اون چیزی که میخوای رو بنویس میخره . 

نمیدونم چرااینقدر حرفم عجیبه؟؟؟ اون زنگ زد آخرش گفتم فلان چیز رو دوست دارم..برام بخر تا بیام..چرا ع ...

نه لوس نیست

هرکس یک طبعی داره 

یکی خوراکی جات هوس میکنه 

یکی هم فقط تو کار خرید کردنه 

منم شوهرم میگم هوس کردم میره می‌خره 

حتی یک شب تو پارک بودیم یهو هوس پیتزا کردم گفتم میخام 

گفت فردا شب 

گفتم بیخود پاشو باید هوس زنت انجام بدی 

دیگه من برد نزدیکترین پیتزایی ک خوب بود

تو عجیب نیستی هرکسی قابلیت درکت نداره

بجاش منم شوهرم هوس هر چیزی بکنه براش انجام میدم خودشم میدونه که باید اولویت زندگیش من باشم 

من شوهرم نیست .از صبح تا شب سر کار ..اگ بخوام منتظر اون باشم ک کارام انجام نمیشه ..در کل مشارکتی هست ...

آهان منم وقتی اون نیس کارامو کنسل میکنم دل و رغبتی ندارم یه مدت کارت دست من بودم دیدم واقعا جوش میزنم بتونیم تا آخر برج برسونم یان دادم به خودش گفتم لااقل جوشی نمیزنه شوهرم کارمنده متاسفانه دوتیکه میخری حقوق زود تموم میشه منم میترسم 

آهان منم وقتی اون نیس کارامو کنسل میکنم دل و رغبتی ندارم یه مدت کارت دست من بودم دیدم واقعا جوش میزن ...

آره ماهم همینجوری اما شغلش آزاد .شوهرم ولخرج نمی‌دونم چ میشه چ نمیشه ..

هرچند دست خودم باشه تموم فقطط می‌ره برا قرض اینا

تو اسمم رو میدونی نه داستانمو😑
منت کسی رونمیکشم.. من خودم شاغلم ..مشکلی هم ندارم. ولی همسرم من هربار که مثلا میگم بیا بریم یه بست ...

همون خودتون مستقل هستین اینطوری میکنه ولی شما کاملا حق دارید که از شوهرتون این توقع رو داشته باشین هرموقع حرفش افتاد بازم با زبون خوش بهش بگو انقد بگو عادت کنه و شماهم نخاسته باشین چیزیو خودش بیادتون باشه و برات بخره الانم پیام بده از دلش دربیار

خواهر گلم  من اگه مرد بودم و شوهر بودم.   زنم میگفت هوس فلان چیز کردم نمیرفتم بخرم& ...

اینکه ک شوهرا خودشون میگن😂😂ما بگیم بیچاره ایم 

من همیشه میگم هوس بوس لپی کردم واقعا شیرینه 😜😂😂😂😂

اولا که خیلی عصبی هستید از رفتارتون کاملا مشخصه که با ماها هم چکشی صحبت میکنی و انتقاد پذیر نیستی ...دوما اینو خواهرانه میگم که مردا از خوردن بیش از حد زنها خوششون نمیاد ...بهتره هوس های خوراکیتو پنهان کنی این از من به تو نصیحت و وصیت .دیگه خود دانی 

نه لوس نیست هرکس یک طبعی داره  یکی خوراکی جات هوس میکنه  یکی هم فقط تو کار خرید کردنه&n ...

نگاهی به جیب همسرتون بندازید که اگر ناگهانی هوس کردید طفلیا پول داشته باشن

شاید پول اون شبو گذاشتن برای خرید یچیز دیگه....باشمانیستما.سوء تفاهم نشه...کلی گفتم.رو برنامه هوس کنید😉

بنظرم هوستو ب همسرت نگی بهتره این عادتتو ترک کن 

قلبش چی

چرا مگه زندانیه 

همونطور ک زن باید بفکر هوس های آقا باشه 

مرد هم باید باشه 

خواسته دل زنش انجام نده بره بفکر خواسته  دختر تو خیابون باشهه 😑😑😑😑

نگاهی به جیب همسرتون بندازید که اگر ناگهانی هوس کردید طفلیا پول داشته باشن شاید پول اون شبو گذاشتن ...

من که اینجوری نیستم هرساعت هوس کنم😄

مثلا چندروزی یه بار