2777
2789
عنوان

همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1662 بازدید | 140 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بله دقیقا..من شاغل هم هستم..دوست دارم یه وقتایی خودش یادبگیره..مثلا وقتی هزاربار به طرفت بگی فلان جی ...

آره والا حق داری منم مثل خودتم بالاخره باید یاد بگیره ولی مثلا اینطوری بگو تا شاید اثر کنه بگو دلم هوس یه چیزی کرده روم نمیشه بهت بگم میترسم اذیت بشی بعد اون میگه چی باز یه مقدار چیزی نگو چند بار پرسید بگو این تاثیرش بیشتره 

عزیزم کارم مسخره نیست. مثلا توخونه نشستی هوس یه چیزی کردی‌‌..شوهرت هم خونه است..خودتون ماشین روشن م ...

خداییش اینکه خونه باشی و بخاطر هوس طرفت بلند شی بری بیرون واقعا سخته....سعی کن وقتی خودت بیرونی یاباشوهرت بیرونی اونموقع هوس کن.جلوی نفستو بگیر که انقدر هوس نکنه وقتو بیوقت😆

دیگه ناز و نوز رو از حد نگذرونید خدایی، هوس کردم چیه دیگه. حامله ها هم اینجوری خودشونو لوس نمیکنن. راه های شیک تری برا لوس بازی پیدا کنید. 

اه حالم بد شد، بچه ها هم با اون عقلشون چیزی رو می بینن هوس میکنن

بله دقیقا..من شاغل هم هستم..دوست دارم یه وقتایی خودش یادبگیره..مثلا وقتی هزاربار به طرفت بگی فلان جی ...

مثلا من ماشین هم دارم ولی بازم به همسرم میگم منو برسون فلان جا خوشم نمیاد تنها برم 😂اونم میگه ماشین واسه چیه اخه

فکر کنم این کارت رو مخشه که توجهی نمیکنه

تازه فهمیدم افسرده نیستم😄فقط درگیر عادتهای غلط شدم 🥺قانون ۲۱رو اجرا میکنم😁۲۱روز ترک عادت غلط 💪بعد بشه ملکه ذهنم😅راستی رمز آرامش فقط همین یه جمله اس کاری رو که قراره بکنی بکن و خودتو خلاص کن🫰
منت کسی رونمیکشم.. من خودم شاغلم ..مشکلی هم ندارم. ولی همسرم من هربار که مثلا میگم بیا بریم یه بست ...

شاید جای حساس و مهم بخاطر شاغل بودنت دست کردی تو جیبت. به همسرتم برخورده. 

اون باعث شده الان بهانه بیاره. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401