2789
عنوان

همسز

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 27 پست
میدونم کلا حرفم اینه اونجا بدون من می‌ره دست خودم نیست خیلی اعصابم خورد میشه چون ازم می‌پرسه روم نمی ...

ی زمانی که حالتون  خوبه ،تو شرایط خوب بهش بگو که دلخور میشی،،،بزار بدونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکل من اینه روم نمیشه بهش بگم بدون من نرو اونجا

بگو خب 

اگه تناسخ حقیقت داشته باشه و همه ما فقط یه روح در بدن ها و ظواهر مختلف باشیم ، دوست دارم بدونم چند نفر توی موزه ها به هنر خودشون خیره میشن ، موسیقی هایی که خودشون توی زندگی های مختلفشون ساختن گوش میدن و کتاب هایی رو میخونن که یادشون نیست خودشون نوشتن :))

منم همین جورم. چند سال پیش قرار بود با مادر شوهر و پدر شوهرم بریم شهرستان عروسی یکی از فامیلا. دو روز مونده به سفر مادر شوهرم تیکه انداخت و منم قاطی کردم و گفتم نمیام. روز سفر شوهرم گفت با وجود اینکه به حضور من تو قطار نیاز دارن ولی اگه ناراحتی من نمی‌رم. گفتم بخاطر پدرت برو. آخه پدر شوهرم مرد شریفی بود. اما وقتی رفت اون چند روز خودخوری میکردم. تازه شوهرم و پسرم خیلی زودتر برگشتن ولی من همش ناراحت بودم

منم همین جورم. چند سال پیش قرار بود با مادر شوهر و پدر شوهرم بریم شهرستان عروسی یکی از فامیلا. دو رو ...

اره شوهرمو تا من راضی نباشم نمیره ولی همین احترامش بهم باعث میشه نتونم احساس واقعییم و ب زبون بیارم

میشه یه تاپیک بزنی مارو از حال خودت باخبر کنی

انقدر برات استرسی شدم که حد نداره

باردارم هستم برات دعا میکنم داستان اونطوری ک تعریف کردی نباشه

اگر زدی تگمون کن

سلام عزیزم .خدا من و ببخشه ی زن باردار و استرسی کردم

بالاخره هممون هم نوع هستیم و تو این مواقع همدیگرو درک میکنم 

قربونت بشم من نگران حال دل خودت هستم

آخر چی شد؟