2789
عنوان

همسز

495 بازدید | 27 پست

بچه ها پدرشوهرم رفته توی خونه باغش مونده. شوهرم امروز گفت میای بریم ی سر من با بچه سختم بود تازه ام از مسافرت اومده بودم خسته بودم گفتم ن گفت پس با مامانم برم گفتم باشه. گفت اگه کار داری جایی میخوای بری نرم گفتم ن. گفت مامانمم بیاد نمیای گفتم ن فرقی ندار ده دقیقه بعد زنگ زد گفت قبلش بهت بگم ناراحت نشی ماشین داره خالی می‌ره گفتم ب خواهرمم ی تعارف میکنم. اگه اونم بیاد باز نمیای گفتم ن برید خوش بگذره.اینا رو گفتم ک بدونید ک هوای من و داره ناراحت نشم ولی دست خودم نیست بدون من میره اونجا خیلی اعصابم خورد میشه. چیکار کنم جای من بودید بهش میگفتید؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خوب برو باش  پایه باش  باهاش

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»🌹🌹🌹لطفا براسلامتی خونوادم بخونید

نه اصلا ناراحت نمیشم

تازه خوشحالم میشم که تو خونه تنهام

فضولی امر به معروف نیست .....عضو گروه سبز💚( قد ۱۶۸وزن شروع۶۳ هدف ۶۰)امروز ۹ بهمن ۶۱/۳۰۰ شدم ،چیزی نمونده به هدف 😍

۵۰۰ بار بهت گفته بیا دیگ ناراحتی نداره

اگه تناسخ حقیقت داشته باشه و همه ما فقط یه روح در بدن ها و ظواهر مختلف باشیم ، دوست دارم بدونم چند نفر توی موزه ها به هنر خودشون خیره میشن ، موسیقی هایی که خودشون توی زندگی های مختلفشون ساختن گوش میدن و کتاب هایی رو میخونن که یادشون نیست خودشون نوشتن :))

من بودم دلمو. زبونمو باهاش یکی میکردم که نه خودم اذیت شم نه اونو اذیت کنم

عزیزم مردا اسکنر نیستن که بفهمن تو دل ما چی میگذره وقتی دوست نداری تنها بره بهش بگو مستقیم

دلم میخواهد زودتر دستهایت را بگیرم …… ❤️ 
دیگه چطوری مهم بودنتو بهت نشون بده،اینهمه بهت زنگ زده وگفتع....خدا تو شکر کن ......

میدونم کلا حرفم اینه اونجا بدون من می‌ره دست خودم نیست خیلی اعصابم خورد میشه چون ازم می‌پرسه روم نمیشه بگم نرو