2777
2789
عنوان

مرموز بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 9028 بازدید | 34 پست
مرموز بودنو من یجورایی مبهم بودن شخصیت و کم حرفی میدونم و تمام تلاشمم میکنم این مدلی باشم.شخصیتای این مدلی جذابن.با سرو صدا و بلند بلند فکر کردن ادم جذاب نمیشه
خداجونم چی میشه منم از تو حسرت تموم چیزایی که ندارم دربیاری و ارامشو بهم هدیه بدی😢😢😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درسته چهارسال ازتایپیکت گذشته ولی من امشب تایپیکتون دیدم وازهمه پستات اسکرین گرفتم واقعا همه حرفات با عمق وجدوم درک کردم، چون امشب همین قضیه بهم ثابت شد... ازهمین لحظه مهمترین هدفم دررابطه بااطرافیانم اینه که بتونم مرموز باشم وهمه تلاشم میکنم. چون ضربه بدی ازساده بودنم خوردم. مرسی ازتایپیکت🙏🙏

دخترعموم یِ جاری داره مرموز بِ معنای واقعی

تمام فامیل مجذوبش شدن

جالب اینه که چهره جذابی نداره و من فهمیدم چهره در نگاه اول شاید جذب کنه ولی تو روابط رفتارت نشان دهنده درجه آدم میشه

این خانوم بِ قدری کم حرفه که تا ازش سوال نکنی حرفی نمی زنه

مثِ آدمای پخته رفتار میکنه نوع نگاه کردنش ،، راه رفتنش ،، غذا خوردنش ،، کار کردنش ،، پر از ظرافت و سیاستِ

اصلا راجع بِ کسی نظر نمیده ولی یجوری ام رفتار میکنه انگار بِ مخاطب نشون میده خیلی آدم حسابت نکردم

هیچ وقت فکر نمیکردم با حرف نزدن بتونی انقد بُرش داشته باشی

دخترعموم میگه من از نظر تحصیلات ،، سطح مالی ،، خوش اخلاقی ،، از اون همه جوره بالاترم ولی اون بِ زور نگام میکنه انقد مغرورِ

و در کل هیشکی نمیتونه پشتِ سرش حرف بزنه چون بِ هیشکی نزدیک نشده یا حرفی نزده که آتو داده باشه

ولی همه خیلی آدم حسابش میکنن مثلا خونه دخترعموم دعوت میشه انقد واسش تدارک می بینه میگم تو که ازش بدت میومد میگه آخه خیلی باکلاسه ،، میخوام همه چیز عالی باسه😳🧐

مامانم کجایی ؟ حالت خوبه ؟ جسمت زیر اون همه خاک خوابیده بمیرم من برات مامان روحت کجاست ؟ مامان روح اصلاً وجود داره ؟ چرا ازت هیچ خبری نیست ؟ مامان یادته همش میگفتی به فکر آخرتمون باشیم من همش میگفتم ای بابا از کجا معلوم وجود داشته باشه ؟ تو میگفتی اصل کار اون دنیاست حالا که فرشته ها تو رو به زور از ما گرفتن حالا کجایی ؟ چرا هیچ نام و نشانی ازت نیست ؟ مامان اندازه تمام جهان دلم برات تنگه 💔❤️‍🩹