بعد از کلی کتاب خوندن وتحقیق کردن فهمیدم ادما از اشخاص مرموز که ساده لوح نباشن خوششون میاد
شوهرمم سر یه مساله بهم گفت سعی کن همیشه مرموز باشی وهیچ کس نتونه کشفت کنه ،البته مرموز بودن نه به معنای موذی و...بودن .الان تاپیک زدم تا اگه هستین بیایین باهم در مورد این خصوصیات حرف بزنیم
مثلا همین دوستم که میگم با اون یکی دوستم میونشون به هم خورده بود ،اونیکی دوستم به هرکی می رسید پشتش صفحه مینداخت وکلی بدگویی می کرد ومیگفت من شناختمش خدا نکنه شمام بشناسینش ،ولی این یکی دوستم اصلا حرفی راجبش نمیزد وقتی هم ازش میپرسیدن فلانی چطوره رابطتون با هم خوبه میگفت اره خیلی هم خوبیم وچون وقت نمیشه ازش زیاد خبر ندارم ،تا اینکه حرفهای اون به گوش این رسید وحرفهای این به گوش اون ،همه شخصیت هردوشون رو شناختن واونیکی از چشم همه افتاد وحالا همه از این یه بت ساختن وکلی ارزش واسش قایلن
اره خانوم سبز جان منم اونروز با یکی از دوستام که پست سرم با یکی از دوستاش حرف زده بودن ،اونم چون میونش با اون به هم خورده بود حرفهای اونرو به من گفت ،منم اشتباه کردم و خواستم بشونمشون سرجاشون باهاش بحث کردم که بره به دوستش بگه .ولی شوهرم گفت تو فقط جوری میتونستی مقابلشون دربیای که بخندی بلند وبگی بزار خوش باشن ،خداروشکر اونقدر مهمم که پشت سرم صفحه گذاشتین
بهترین روش اینه قوانینی رو برای رابطه هات تعیین کنی تا در روابطت صدمه ندیدی .حداقل از گذشته درس بگیر . با خانوادت ولی زیاد این حس وحال مرموز بودن رو اجرا نکن بخصوص شوهر .ببشتر به قول معروف با دست پس .. وبا پا ....!!نزار فاصله روحی ایجاد بشه اصلا