2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ریپلی کنم؟ میزارمش کلوز فرود نمیاد ببینه

کلوز نزار 

همون اول طرفُ کلوز بزاری فکر میکنه خاصه

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
کلوز نزار  همون اول طرفُ کلوز بزاری فکر میکنه خاصه

این داستانش فرق میکنه ی دفع بهم پیشنهاد داد البته گفت شماره بده منم گفتم ما فامیلیم ب خاطر ر دختر غمم باهات چت میکنم الان ب ی بهونه ای شماره شو گرفتم

کلوز نزار  همون اول طرفُ کلوز بزاری فکر میکنه خاصه

حالا دارم ی جوری از دلش در میارم تا قدم اول رو اون برداره همه دعا کنین واسم خودش بیاد جلو چون اگ نیاد دیگ مجبور میشم مغرور بودنم و زیر پا بزارم برم بهش بگم 

حالا دارم ی جوری از دلش در میارم تا قدم اول رو اون برداره همه دعا کنین واسم خودش بیاد جلو چون اگ نیا ...

ببین کلا یه نکته رو از من داشته باش

یه آدم خیلی باید ارزشش رو داشته باشه که بخاطرش پیش قدم بشی 

اگه ارزششو نداره بیخیالش شو

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
والا بخدا نمیدونم چی کنم 

من اگه شرایط تو رو داشتم یه مدت میزدم دنده بیخیالی

و فقط با استوری خودی نشون می دادم

همین

باشه مرسی عزیزم خیلی سعی کردم فراموش کنم ولی نمیشه حتی ی زمانی زدم بلاکش کردم ولی بازم نشد 

وقتی باهاش وارد رابطه نشدی راجبش خیال پردازی نکن

همیشه همه چیز از دور قشنگه

خودتو قانع کن فقط یه کراش سادست

قطعا کمکت میکنه کمتر بهش فکر کنی