2777
2789

راسته میگن ۵ شنبه ها نمیشه دود کنیم چون روح مردگان نمیتونه وارد خونه بشه یا همچین چیزی؟!

شما اسفند واسه چشم زخم دود میکنید چندشنبه ها یا چندروز در هفته؟

ما یکی از نزدیکانمون وقتی میاد بعدش دود میکنم اسفند، اگه چشم بزنه تا شب ی بلایی سرمون میاد ثابت شدست چندین ساله همینجوره🧿😑

خداوندا  تو پناهم باش دستم را بگیر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ذکر ماشاءالله لا حول و لا قوة الا باالله رو هفت مرتبه بخون و صدقه بگذار کنار ان شاءالله از چشم بد در امانی

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

ایناقراردادیه که توی ذهنمون میبندیم واحساس میکنیم واقعاتاثیرداره. چون داری بهش انرژی میدی. ولی اسفنددراصل بحث ازبین بردن میکروباس. وقتی جایی تجمعذمیشه دودمیکنن که میکروباازبین بره وامراض به هم منتقل نشه

نه خدایی  چشم زخم اعتقاد نداشتم ولی چندین بلا با اومدنش سرمون اومد تو نزدیکان دیگه شناخته شدست چشم زدنش ،،استاد مفسر قرآنمون تو دانشگاه گفت چشم زخم صحت داره و باید حذر کنید از این آدمها و ....

دکتر دومی گفت نرمی استخوانم ...[/QUOTE]

منم دوتا بردم. گفت نرمی استخوان و سوتغذیه. ارتوپد بردم و غدد.کندی رشد هم داره.  پول کفششم ندارم ازمایش هم نداده.فعلا مکمل میخوره. ۹سالشه. دختر شما چندسالشه؟

اون تاپیک تعطیل شد اومدم اینجا

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
دکتر دومی گفت نرمی استخوانم ...[/QUOTE] منم دوتا بردم. گفت نرمی استخوان و سوتغذیه. ارتوپد بردم و غد ...

اره الکی حذف میکنن ..

منم دخترم ن سبزی میخوره ن میوه ..کلافم کرده ..کلاس اوله هرکاری میکنم غذا نمیخوره مگر دو سه قاشق ، خودم مجبورم بش بدم بخوره ،،میوه بندرت میخوره ...برای پاش خیلی ناراحتم هنوز ازمایشش نگرفتم ازش