2777
2789
عنوان

رفته بودیم خونه مادرشوهرم

319 بازدید | 16 پست

ما با خواهرشوهرم باهم قهر نیستیم ی جورایی دوری و دوستیه به من خیلی زنگ نمیزذ قبلنا منم همینطور  الان دوماه گذشته زنگ نزن اصلا بهم منم زنگ نزدم چون دعوا با شوهرم بخاطر خیلی دارم بخاطر همین کمرنگ کردم رابطمونو بعد اینکه با برادرشوهر و پدر شوهرم کلا مشکی دارن خونه مادرش نمیاد کلا  بعد وقتی میریم خونه مادرش زنگ میزنه یا با شوهرم یا دخترم حرف میزنه به مادرش میگه تلفن بده می‌خوام باهاشون حرف بزنم 

نمیدونم این کارا یعنی چی میخواد چیو ثابت کنه ک از تو خوشم نمیاد ولی بچتو شوهرتو فقط دوست دارم شما بودید چ واکنشی نشون می‌دادید اینم بگم ک از خدامه حرف نزنم باهاش ولی بنظرتون این رفتارا نشونه چیه چرا اینکارا می‌کنه چون خونمون تلفن داره میگما 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب همین حسی که تو به اون داری اونم به تو داره ولی خب داداششو و بچه رو دوست داره جویای احوالشون میشه

ای کسانی که ایمان آورده اید به کسانی که ایمان نیاورده اند کاری نداشته باشید.
نشونه هرچی باشه شعور خودشو نشون میده.. مال منم همینطوره ایقد بی مههههلش کردم ک کلا حذف شد تو زندگیم

یا خودش زنگ میزنه یا اگر زنگ نزنه خواهر کوچیکه میره سراغ گوشی تلفن میده بهش به بچه من ک حرف بزنه بچه منم اصلا حرف بلد نیست بزنه یکسالشه 

بچه رو هم میخوان عین خودشون کرمو کنن

خب همین حسی که تو به اون داری اونم به تو داره ولی خب داداششو و بچه رو دوست داره جویای احوالشون میشه

وا چ ربطی داره این یعنی لجبازی کرم ریختن 

من گفتم زنگ نمی‌زنم مثل این میمونه برم خونه مادر شوهرم بگم زنگ بزنم خونشون بگم گوشی بده به دخترت 

مثلا انتظار داری تورو هم اندازع داداشش و برادرزادش دوست داشته باشه ..

بخث انتظار نیست میگم این کارا یعنی چی اگر به کرم ریختنه خب منم بلدم از این کارا 

وا چ ربطی داره این یعنی لجبازی کرم ریختن  من گفتم زنگ نمی‌زنم مثل این میمونه برم خونه مادر شوه ...

چه ربطی داره.اون برادرشه توقع داری با برادرشم حرف نزنه

ای کسانی که ایمان آورده اید به کسانی که ایمان نیاورده اند کاری نداشته باشید.
شما خودت لابد از این کارا کردی عادی جلوه میدی 

ببین برو خواهر شوهرتو بزن گیساشو بکش به جرم اینکه با داداشش حرف زده با تو نزده .. اصلا برو شکایتش کن شاید اعدامش کردن خیلی جرم سنگینیه

یا خودش زنگ میزنه یا اگر زنگ نزنه خواهر کوچیکه میره سراغ گوشی تلفن میده بهش به بچه من ک حرف بزنه بچه ...

هرچقد هم باهاش صحبت کنن تربیت اصلی بچه دست خودته.. آدمای الکی رو واسه خودتون بزرگ نکنین ک اینفد بزرگ شن تا کل زندگیتون رو له کنن.. برعکس ایقد بی مهل کن کاراشون رو ک کلا بی معنی بشن. حذف بشن