2821
2789
کالری شماری شما انجام دادی؟ خیلی سخت نیس بنظرت ؟ حتی یک زیتون یا یک سیب هم کالری داره  نمیشه ب ...

عزیزم کالری شماری از خودش اصول داره 

اینکه شما هر روز ۵۰۰ کالری مصرف کنی کم نمیکنی 

باید به بدنت شوک وارد کنی

وزنت چقدره من کالری مجازتو حساب کنم برات؟

من خودم تا ۱۵۰۰ کالری می‌خوردم ، تو یک هفته راحت ۵ کیلو کم کردم

ولی میانگین هفته ای ۲ کیلو کم میکنه آدم

من چون قرص می‌خوردم روند لاغریم بیشتر بود

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

عزیزم کالری شماری از خودش اصول داره  اینکه شما هر روز ۵۰۰ کالری مصرف کنی کم نمیکنی  باید ...

ممنوم عزیزم خدا خیرت بده کمکم من من خیلی ناامید شدم از کم کردن 

وزنم 61.7 

قدم 153

میشه برام دعا کنین به خواسته ام برسم ، تا الان رسیدن بهش برام خیلی هزینه روحی و مالی داشته، واقعا نیاز دارم دعام کنی اگر کردی بگو منم برات صلوات بفرستم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم کالری شماری از خودش اصول داره  اینکه شما هر روز ۵۰۰ کالری مصرف کنی کم نمیکنی  باید ...

من از خدامه هفته ای دو کیلو کم کنم

میشه برام دعا کنین به خواسته ام برسم ، تا الان رسیدن بهش برام خیلی هزینه روحی و مالی داشته، واقعا نیاز دارم دعام کنی اگر کردی بگو منم برات صلوات بفرستم
ممنوم عزیزم خدا خیرت بده کمکم من من خیلی ناامید شدم از کم کردن  وزنم 61.7  قدم 153

وای وزنت عالیه 

من ۷۵ ام با قد ۱۵۷

عزیزم کالری مجاز شما ۱۱۰۰ هست ، که به ما گفتن کلا کمتر از ۱۲۰۰ بسته نشه

بعد روز شنبه و سه شنبه فقط فقط ۵۰۰ کالری ببند

حذف قند مصنوعی ،  مصرف آب فراوان

قرص ویتامینه فراموش نشه

سعی کن برنج اینا شب نخوری ، هر روز هم نباشه بهتره ، مثلا ۷ قاشق غذاخوری

نان هم همینطوری ( کربوهیدرات کلا خوب نیس)

هرچی بیشتر پروتئین مصرف کنی بهتره 

ورزش هم داشته باشی خیلی بهتر کم میکنی

پس شد هر روز ۱۱۰۰ کالری 

شنبه و سه شنبه فقط ۵۰۰ کالری

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

وای وزنت عالیه  من ۷۵ ام با قد ۱۵۷ عزیزم کالری مجاز شما ۱۱۰۰ هست ، که به ما گفتن کلا کمتر از ...

ممنون عزیزم که توضیح دادی 🌸🌹🌺🌼

وای وزنت عالیه  من ۷۵ ام با قد ۱۵۷ عزیزم کالری مجاز شما ۱۱۰۰ هست ، که به ما گفتن کلا کمتر از ...

شما ورزش هم میکنی؟ 

کالری که با ورزش میسوزونی رو از کالری مصرفی کم میکنی؟ یا نه 

مثلا من که باید 1100 کالری دریافت کنم ورزش رو نباید در نظر بگیرم و کل دریافتیم باید 1100باشه؟

شما ورزش هم میکنی؟  کالری که با ورزش میسوزونی رو از کالری مصرفی کم میکنی؟ یا نه  مثلا من ...

عزیزم من الان رژیم ندارم ...

ولی ورزش که انجام میدی از کالری چیزی کمو زیاد نکن

روزانه همون ۱۱۰۰ مصرفته

۵۰۰ هم روز شنبه و سه شنبه

آب فراوان ، واقعا زیاد بخور روزی ۲ لیترش کن 

خیلی کمک می‌کنه به لاغری

مثلا کاکائو تلخ ، قهوه ، چای سبز

اینا هم برای لاغری خوبه

عزیزم من الان رژیم ندارم ... ولی ورزش که انجام میدی از کالری چیزی کمو زیاد نکن روزانه همون ۱۱۰۰ مص ...

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز