2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کمتربلموبمون

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
نخور

😂😂😂

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

میشه بهم بگید؟ 

حذف قند مصنوعی و ورزش 

رژیم کالری شماری 

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

حذف قند مصنوعی و ورزش  رژیم کالری شماری

کالری شماری شما انجام دادی؟ خیلی سخت نیس بنظرت ؟ حتی یک زیتون یا یک سیب هم کالری داره 

نمیشه بجای غذا حداقل میوه بیشتر خورد که گشنه نشی واسه همین خیلی سخته 

من دو روزه شروع کردم هر دو روز 300 تا 500 تا بیشتر خوردم که باز 700 تا کالری سوزوندم ولی نمیدونم چیکار کنم هرچی میخوام بخورم کالری داره 

میشه برام دعا کنین به خواسته ام برسم ، تا الان رسیدن بهش برام خیلی هزینه روحی و مالی داشته، واقعا نیاز دارم دعام کنی اگر کردی بگو منم برات صلوات بفرستم
خیلی نمیخورم من با دختر عمه ام که دوسالشه هم اندازه میخوریم لاغرم ولی میخوام لاغر تر بشم 

منم همین مشکل دارم

استعداد چاقی دارم

ولی خوب تنها راهش اینه کمتر خورد یا تحرکتو بیشتر کرد

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز