2777
2789
عنوان

مرغ شكم پر

586 بازدید | 27 پست

خانمهاي كد بانو و با سليقه من ميخوام مرغ شكم پر درست كنم نميدونستم نبايد پوستشو بگيرم دادم همونجا پوست كند الان نميدونم چيكار كنم خراب ميشه وا ميره؟ نخ نامرئي دارم ولي يه بار گذاشتم باز شد اون پوست و بخاطر باز شدن نميگيرن يا بخاطر مزه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم پوستشو میکنم دوست ندارم چرب باشه چون خود مرغ به اندازه کافی روغن پس میده شکمشو با خلال دندون کیپ ...

میشه بمن یاد بدید ازاول نحوه ی پختشو وتمیز کردنشو یک مرغ یا یک جوجه میگیرید ؟هر مرغ چند نفرروسیر می‌کنه برای چند نفر میپزیدیک مرغ رو؟

مرسي عزيزم نگران بودم خراب شه با  نخ  ميبندي ؟

خراب نمیشه ولی خود مرعت ممکنه خشک بشه. پوست چون چربی داره از خشک شدن جلوگیری میکنه. من شکمشو پر میکنم با نخ و سورن میدوزم

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

واسه منم پیش اومده که مرغ رو بدون پوستش درست کردم.وا نرفته(داخل قابلمه درست کردم با سس ).نباید زیاد ...

اره منم چربيه كه پوست داره رو دوستدارم  ولي فكر ميكردم بايد جدا كنه 😑