2777
2789
عنوان

مرغ شكم پر

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 27 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسي عزيزم نگران بودم خراب شه با  نخ  ميبندي ؟

خوب بسور.

بعد  با پیاز خلالی و ابلیمو یا لیمو مزه دار کن. لزار به شب بمونه. بعد کره رو با نمک و فلفل قرمز و زعفرون خوب به همه جاش بزن.

داخل شکمش یدونه پیاز رو داخل فلفل دلمه ای بزار گ بعد شکمشو بدوز. ته رانهارم بهم محکم کن و واسه اینکه بهتر بمونه بدنشم با نخ ببند. بزار داخل سینی فر و سبزیجات کنارس بزار و درسو ببند بزار تو فر.

اخرشم درسو بردار و گریل کن.

میشه بمن یاد بدید ازاول نحوه ی پختشو وتمیز کردنشو یک مرغ یا یک جوجه میگیرید ؟هر مرغ چند نفرروسیر می‌ ...

مرغ که بخرین خودشون تمیز کردن فقط میشورین و تو دلش اگه در نیاوردن در میارین تمیز میشورین

با پیاز ادویه زعفرون و ابلیمو و روغن زیتون چندساعت بزارین مزه دار بشه

مواد داخل شکمش  من پیاز و تفت میدم با رب انار و زرشک بهش میزنم

میریزم تو شکم مرغ و با خلال دندون کوکش میزنم که نریزه اگه پوست پایین سینه یه تکه کنده نشه راحت تر میشه دوخت

میزارم تو سرخکن بدون روغن یا دیگ یا فر تو همچی میشه

یه سالاد فصل و برنج زعفرونی هم بزار کنارش اوف چی بشه😋

مرغم برا دو سه نفر ۱/۵کیلو بسه

فقط ببخشید که خیلی سوال میکنم  در طول پخت لازمه که مرغ و برگردونم یا نه؟

خواهش میکنم عزیزم خوشحال میشم بتونم کمکت کنم نه اصلا رو هر سینه دو سه تا خط بنداز تا حرارت بهتر به وسط مرغ برسه

من امروز درست کردم .یکی دوساعت مرغ مزه دار کن بعد سرخش کن تو روغن ..توی یک قابلمه هم رب گوجه وادویه و پیاز سرخ کردم آب ریختم تا به جوش بیاد .هرچیزی که دوست داری تو شکم مرغ بزار من خلال بادام و پیاز و کشمش و آلو گزاشتم باادویه میزاریم شکم مرغ وبا نخ و سوزن میبندیمش بعد هم میزاریم توی سس در حال جوش ..تا خوب پخته بشه و آبش جمع بشه .. کمی هم آلو توی سس میریزم خوشمزه میشه ..