2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه مال شمال باشه مزش عالیه.

بقیشونم خوبن منو برای جوجه و شکم پر استفاده میکنم

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.

ببین واقعا بو میدن

یه بارم خاله همسرم پخته بود که کلا به تلخی میزد

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃

نه من هر بار خریده شوهرم پختم یه بویی میده بنظرم ،در صورتی که یه بار قبل پخت میجوشونم با پیاز و ادویه و آبش رو میریزم میرم ،ولی باز بو میده حس میکنم

خدایا سپاسگزارم بابت همه ی اتفاق های خوب

من یه بار گرفتم

طعمش خوب نبود.عین همیشگی پختمشا ولی خوب مثل همیشه نشد.

میخوام یه بار دیگه بخرم امتحان کنم

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

از نظر اقتصادی ب صرفه هستن ما الان کارگر داریم برا خونه سازی بودجمون نمیرسه مرغ گرم بخریم دیگه منجمد میگیریم برا غذاشون مثلا پدرشوهرم ۴تا آورد برام ۲۶۰افتاده بودن مزشونم اوکیه خیلی تفاوتی نداره با مرغ گرم مرغ مرغه دیگ

هَنوزَم زِمِستون بِ یادِت بَهاره...🥺🍃
نخوردم ولی بنظرم خوب نباشن  نمیدونم😅من کلا نسبت به چیزایی که ارزون تره شک دارم همیشه

خوب کاری می کنی عزیزم

همسر منم همین نظرو داره میگه آدم کمتر بخوره ولی با کیفیت بخوره

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃