2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه من هر بار خریده شوهرم پختم یه بویی میده بنظرم ،در صورتی که یه بار قبل پخت میجوشونم با پیاز و ادوی ...

به من گفتن اول بزار تو اب و نمک چند ساعتی بمونه. بعد بجوشون با پیاز خام  بعد بپز.

حالا شما ام امتحان کن. شاید بهتر شد.منم میخوام بخرم امتحان کنم

مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

بچه ها اگه مرغ منجمد و بزاری یخش باز شه بعدخرد کنی دوباره فریز کنی دیگه خاصیت نداره؟

نه. مشکل منم همینه دیگه.یه دونه کامل زیادمونه. ولی نمیشه ام دوباره فریز کرد

مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

منجمد گرفتم بد بود بوی لاشه مرده میداد به بدبختی پختم بوشو گرفتم بعد گفتم جهنم از پول  مرغ گرم بخرم گرم خریدم صد رحمت به لاشه مرده بو سگ توپیده میداد دوباره منجمد خریدم اینبار خیلی خوب بود چرا بد باشه اگه درست فریژ شده باشه عالیه بخصوص لازم نیست همون روز پاک کنی بزاری فریزر هر وقت بخوای بپزی در میاری میشوری خورد میکنی

من امتحانی گرفتم شانسم فروشگاه مرغ ثمین منجمد داشت دو تا گرفتم یکیشو پختم عالی بود عطر خیلی خوبی هم داشت . البته مرغ ثمین خیلی عالیه و.گرونتر از مرغای معمولیه 

شاید بخاطر اونه که خیلی راضی ام 

همسایه گاها منجمد میگیره و اونم میگه خیلی با گرم تفاوتی ندارن فقط باید زود استفاده شن

نه من هر بار خریده شوهرم پختم یه بویی میده بنظرم ،در صورتی که یه بار قبل پخت میجوشونم با پیاز و ادوی ...

فقط به دردجوجه میخوره اونم رو ذغال بپزه تازه با کلی مزه دار کردنم باز جوجه خوبی ازش درنمیاد بپزی که اصلا نمیشه خورد

خدایا مسافر 
2824
2823
2791
2779
2792