2777
2789
عنوان

دکتر خوب برای جراحی تومور مغزی

| مشاهده متن کامل بحث + 4105 بازدید | 39 پست

یه خانمی چند سال پیشا میگفت که شوهرخواهرم باید عمل کنه پول نداشتن و گفته اول خودم دستمزدمو نمیگیرم و ...

بعد که کلا خانومه گفته هزینه عمل برام سنگین هست گفته بیارینش بیمارستان لقمان عمل کنه 

گیو شریفی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان پدرم پیش دکتر سهیل نادری عمل کردنبااینکه عمل بسیار سخت و فوق ریسکی بود اما بدون کمترین ع ...

سلام عزیزم، الان تاپیکتون به روز شده بود و اولش فکر کردم همین الان تاپیک رو زدین، ولی بعدش این کامنتتون رو دیدم که پدرتون سلامتیشون رو به دست اوردن و خیلی خیلی خوشحال شدم، امیدوارم سایه‌شون مستدام باشه

ایشون هم تومور داشتند؟

بله روی عصب بیناییش 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

یاست هست نوع تومور چی بود وچند سانت بود؟

نوع تومورش خوش خیم بود اما خیلی بزرگ شده بود چندسانتش رو نمیدونم ولی اندازه پرتقال شده بود و داشت بینایی هردو چشمش رو میگرفت

خداروشکر الان فقط رانندگی نمیکنه پدرم واگرنه تمام کارهای زندگیش ب حالت قبل برگشته

خیلی شرایط سختیه، امیدوارم پدرتون هرچه زودتر سلامتیشون رو به دست بیارن.

برای جراحی باز تومور مغزی مخصوصا وقتی روی بینایی تأثیر گذاشته، حتما باید پیش جراح مغز و اعصاب خیلی باتجربه رفت. من دکتر بابک سیف زاده رو پیشنهاد میکنم، تو جراحیهای مغز و اعصاب و موارد حساس مهارت و دقت بالایی دارن و بررسی هاشون خیلی دقیق انجام میشه.