2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درسته ولی خدایی همش لعن و نفرین توشه من خودم میخونمش قلبم میگیره برعکس قرآن و بقیه دعاها

خدایی معنیشو متوجه نمیشی که اینو میگی 

یه فایل تدبر زیارت عاشورا رو دانلود کن گوش بده بعد ببین چقدر تشنه ی هر خطش میشی 

میدونی مقام محمودی که از خدا میخواهی تو زیارت عاشورا ینی چی ؟ میدونی چه آرزوهایی برای خودت و نسلت میکنی ؟ میدونی داری کیو لعن میکنی و میگی خدایا من از اینا نیستم امام حسین ع من راضی به کرده ی اینا نیستم منو جز اینا حساب نکنید  من میخوام با شما باشم از شما باشم مثل شما زندگی کنم و یه ابدیت کنار شما باشم ان شالله

من تا حالا ازش حاجت نگرفتم چند دفعه برداشتم ولی هر دفعه دست خالی برگشتم سه سال پشت هم میرفتم طشت گ ...

عزیزم حتما صلاح نبوده به حاجتت

برسی خدا بهتر از بنده هش می‌دونه 

خانومای گل گروهی یا همینجا کسیو میشناسین چله گروهی برگزار کنه؟ممنون میشم معرفیشون کنین❤️

بله 

من تقریبا از وقتی عضو بودم تو گروه چله دوست گلم شرکت کردم حتما بیا عااالیه

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲

من با چله بسم الله به حاجتم رسیدم یعنی روم یه داغی گذاشت اصلا از چله اینا میترسم نمی دونم طلسم داشتم یا جن ...از این مورد ا بوده با چله بسم الله به حاجتم رسیدم ولی خیلی صدمه دیدم

من با چله بسم الله به حاجتم رسیدم یعنی روم یه داغی گذاشت اصلا از چله اینا میترسم نمی دونم طلسم داشتم ...

یعنی موقع چلتون این اتفاق براتون پیش اومد؟😮