2777
2789
من دوسش ندارم هیچ وقتم ناراحت نیستم  که تازه خوشحالم هستم ک هیچ ادم سمی تو زندگیم نیست اگه ن ...

باید گذر کنی من خودم از شوهرم خواستگاری کردم تو دوران محرمیت باکرگیم رو از دست دادم بعدم  دعوا شد شب خواستگاریم شوهرم  ولم کرد رفت تا یکسال و...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب میخواستی نکنی اینکارو حالا بازم طرف برگشت دازی باهاش زندگی میکنی چند سالته؟  

به خواست خودم نبود تقریباً همسن خودت

من پدرم بشدت پشتم بود شب خواستگاریم مادرشوهرم توهین کرد بهم بابام پرتشون کرد بیرون یکسال بعد میخواستم با یکی دیگه ازدواج کنم اومد افتاد التماس مادرشوعرم کلی معذرت خواهی 

با کلی شرط و شروط ازدواج کردیم 

چرابه خواست خودت نبود؟ 

اینش مهم نیست 

مهم اینه که تو امر ازدواج خواست دو طرف مهمه بعدجریان  خواستگاری پدرم کلا منع کرد که تماس بگیرم و ارتباط باهاش داشته باشم حتی خواستگارمم خودش گفت دخترم اینجوری هست اون آقام مشکلی نداشت ولی شوهرم گفت من بشدت دلتنگت شده بودم و واقعا میخواستم برگردم خجالت می‌کشیدم و از جهتی میگفتم‌منصوره عاشقمه بازم میاد خودش سمتم 

خبری که نشد و فهمید من دارم با کس دیگه آیی نامزد میکنم برگشت منم دیگه در حال فراموشی شوهرم بود که برگشت و اینبار اون تلاش کرد دل منو بدست بیاره