2777
2789
من با چله بسم الله به حاجتم رسیدم یعنی روم یه داغی گذاشت اصلا از چله اینا میترسم نمی دونم طلسم داشتم ...

چله با دعا و طلسم فرق داره گلم. اگر فقط بسم الله بوده که طلسم و جن محسوب نمیشه. اون اتفاقات هم ممکنه اصلا مربوط به چله نباشه و ما اتفاقات رو به هم ارتباط بدیم. بد به دلت راه نده  

«اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی موقع چلتون این اتفاق براتون پیش اومد؟😮

نه بعد از اینکه حاجتم گرفتم یعنی اتفاقای خیلی خوبی افتاد ولی فراتر از ظرفیت من بود  کار میخواستم هرکاری میکردم نمیشد  با شروع چله خواهرم چند تا مصاحبه رفت براش کارجورشد حتی براش خواستگار پیدا شد و اسم وفامیل زن قبلی خواستگارش با خواهرم یکی بود به همین دلیل جور نشد خیلی خیلی عجیب بود من می دونستم از چله است   دو سه بار چله ادامه دادم خواهرم ازدواج کرد مجبور شد از کار بیاد بیرون منو معرفی کرد مشغول به کار شدم

اماازدواج خواهرم خیلی برام سنگین بود باهم زندگی میکردیم چون بهش وابستگی داشتم خواهر بزرگه بودم کلا تنها شدم  دوسه بار کرونا گرفتم اون موقع اینجوری بود همه ازت دوری می‌کردند بخاطر تنهایی وایسته یه مرد شدم اون خیلی بهم صدمه زد همش از تنهایی بود

نه بعد از اینکه حاجتم گرفتم یعنی اتفاقای خیلی خوبی افتاد ولی فراتر از ظرفیت من بود  کار میخواست ...

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️بله متاسفانه تنهایی سخته و باید مراقب بود تا دلمون نشکنه

چله با دعا و طلسم فرق داره گلم. اگر فقط بسم الله بوده که طلسم و جن محسوب نمیشه. اون اتفاقات هم ممکنه ...

کلا ما اثرات کلمات آگاه نیستیم بعضی‌ها اوراد زیر نظر استاد خونده بشه تعداد خاصی داره 

آهان بله . اخه من ی دوستی دارم ایشون میخوان عشقشون برگرده و نمیدونه چی بخونه انشالله همیشه حاجت روا ...

الهی به مراد دلش برسه🤲

تمام امور دینی باید مارو در درجه اول به خدا و اهل بیت علیهم السلام نزدیک کنه 

داستان کسی که عاشق خانم گوهر شاد میشه رو تو نت ببین 

خیییلی جالبه 

از عشق وسوز وصال به ملکه مریض شده بود عاشق بعد به پیشنهاد ملکه چهل شب معتکف مسجد گوهر شاد میشه تا خانم به عقدش در بیاد 

اما بعداز چهل شب پیام میده که معشوق اصلیم یعنی خدا رو پیدا کردم و دیگه .....

داستانش مفصله برای دوستت بگو 

حالا عشق به خدا ست که به هممون آرامش میده 

انشاالله به مراد دلش هم برسه

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲
خوب منم خیلی وقتها چیزی رو خواستم خدا حاجتمو نداده بعد گذر زمان می فهمیدم چقدر خدا منوو دوست داشته

خب اره

ولی تو هیچ وقت نمیتونی منو با خودت مقایسه کنی

هیچ وقت

چون متاسفانه تو شانس من سگ ریده 😑

و هیچ وقت تو نمیتونی جای من صحبت کنی یا قضاوت کنی

💍♥ i said yes 

الهی به مراد دلش برسه🤲 تمام امور دینی باید مارو در درجه اول به خدا و اهل بیت علیهم السلام نزدیک کن ...

بله خدا که اوله❤️

الهی همه حاجت روا بشن🤲🏻

نشدن ها و نرسیدن ها تا یه جایی  تا یه سنی برات قابل هضم و جبران پذیر از یه سنی به بعد دیگه ج ...

میدونم گلم قطعا خیلی سخته، اما صبر و مقاومت واقعا ارزشمنده که پاداش فوق العاده ای داره. اگر شرایط سخت بوده، شما هم خیلی قوی بودی که تحملشو داشتی اصولا چیزای ارزشمند سختی بیشتری به همراه دارن اما شیرینی شون هم همون اندازه بیشتره. مهم اینه که ما ببینیم کدومش ماندگار تر و قشنگ تره برامون. خدا اگه چیزی رو هم ازمون بگیره قطعا بهترشو بهمون میده، حتی اگه متوجه نشیم  

«اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم»
پس هنوز تو فکرشی یادمه اوایل بهت گفتم بیخیالش شو متاسفانه فقط خودتو عذاب میدی یادمه داستان زندگیمو ب ...

من دوسش ندارم

هیچ وقتم ناراحت نیستم 

که تازه خوشحالم هستم ک هیچ ادم سمی تو زندگیم نیست

اگه ناراحتم به خاطر غرور از دست رفته ی خودمه

💍♥ i said yes