2777
2789
عنوان

کنکور مجدد

254 بازدید | 27 پست

من ۲۱ سالمه دانشجو مدیریت دولتی ام 

مجردم و همه امکانات رو برای کنکور مجدد دارم 

بنظرتون این رشته رو ادامه بدم کار هست یا کنکور مجدد بدم واسه پیراپزشکی؟؟؟پایم خیلی خوبه 

من خیلی حس بدی دارم نسبت به این رشته دوست دارم یه رشته خوب بخونم 😢😢

شیواتونم 🤗قشنگای من کیست تخمدان و تنبلی تخمدان دارم 😢💔🥺لطفاً اگه چیزی راجب درمانش میدونید بهم کمک کنید 🤕❤️ قرص های هورمونی اصلا دلم نمی‌خواد  مصرف کنم 👀🐣

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

رشته خوبیه 

براش تلاش کن،اطلاعاتت رو به روز کن 

به اطلاعات دانشگاه متکی نباش 

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]
من یسال کنکوردادم هیچی نشدم مبخوام مهربرم آزاد شایدبعداحالم خوب بشه بشینم واسه کنکوربخونم

سال اولت بوده؟؟ من اصلا درس نخوندم واسه کنکور 

شیواتونم 🤗قشنگای من کیست تخمدان و تنبلی تخمدان دارم 😢💔🥺لطفاً اگه چیزی راجب درمانش میدونید بهم کمک کنید 🤕❤️ قرص های هورمونی اصلا دلم نمی‌خواد  مصرف کنم 👀🐣
رشته خوبیه  براش تلاش کن،اطلاعاتت رو به روز کن  به اطلاعات دانشگاه متکی نباش

کار هست براش؟

سلام به نظرمن درستو تموم کن بعد کنکور بده هیچ وقت یه کارو نصفه رهاش نکن منم دانشجوی روانشناسی ام اما ...

اخه من خیلی وقت آزاد دارم راحت میتونم هم دانشگاه برم هم واسه کنکور بخونم 

سلام به نظرمن درستو تموم کن بعد کنکور بده هیچ وقت یه کارو نصفه رهاش نکن منم دانشجوی روانشناسی ام اما ...

تو چند سالته عزیزم ؟ باز رشته روانشناسی خیلی بهتره 

سال اولت بوده؟؟ من اصلا درس نخوندم واسه کنکور 

من ازدواج کردم وقتی ۱۸ سالم بود،کنکور۹۸ و۹۹ ندادم یعنی نزاشت.

سال۱۴۰۰ هم تازه جداشده بودم ثبت نام کردم رفتم شانسی زدم رتبم شد۱۵۹ هزار

سال بعدی یکم خوندم ازنظرخودم خیلی خونده بودم مثلا ولی خب همه میگفتن نمیخونی رتبم شد۸۵ هزار😕

۱۴۰۱ دی هم رفتم درصدام افتضاح

واسه تیرم که بازثبت نام کردم بازم نخوندم

واسه همون دیگه حوصله ندارم

درواقع یبارکنکوردادم بقیش رقتم نشستم فقط.

میکاپ آرتیست مشهد_mua

تو چند سالته عزیزم ؟ باز رشته روانشناسی خیلی بهتره 

منم ۲۱ سالمه البته دوسال پشت کنکور موندم ترم دومم 

رشتم تجربی بود هر رشته یه خوبی داره روانشناسی کار هم نداشته باشه میدونی که واسه آیندت خوبه کار برای روانشناسی تو دوره های ارشد و دکتری واگرنه لیسانس کار نداره

من ازدواج کردم وقتی ۱۸ سالم بود،کنکور۹۸ و۹۹ ندادم یعنی نزاشت. سال۱۴۰۰ هم تازه جداشده بودم ثبت نام ک ...

کنکور خیلی استرس بدی داره خصوصا برای کسایی که از درس دور بودن. یا سهمیه ندارن 

ولی امسال حتما دانشگاه ثبت نام کن خیلی تو روحیه ت تاثیر داره عزیزم 

اخه من خیلی وقت آزاد دارم راحت میتونم هم دانشگاه برم هم واسه کنکور بخونم 

نمیدونم اما نظر من اینه که رشته خودتو تموم کن اگه وقت اضافه داری برو یه حرفه یادبگیر برو کار کن بعدش کنکور بده چون کنکور یه مسئله اصلی و دانشگاه هم یه مسئله اصلی دوتا کار اصلی نمیشه باهم پیش برد و سخت میشه و ممکنه دوتاشو به نحو احسن انجام نشه