2821
2789
عنوان

کنکور مجدد

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 27 پست
منم ۲۱ سالمه البته دوسال پشت کنکور موندم ترم دومم  رشتم تجربی بود هر رشته یه خوبی داره روانشنا ...

تو دبیرستان درست خوب بود عزیزم ؟ الان افسوس نمیخوری که چرا پیراپزشکی قبول نشدی؟

شیواتونم 🤗قشنگای من کیست تخمدان و تنبلی تخمدان دارم 😢💔🥺لطفاً اگه چیزی راجب درمانش میدونید بهم کمک کنید 🤕❤️ قرص های هورمونی اصلا دلم نمی‌خواد  مصرف کنم 👀🐣

تو دبیرستان معدلم همیشه ۱۹ به بالا بود اما کنکور با معدل و درس خوندن خیلی فرق داره دوسال عمرمو گذاشتم خوندم اما نشد میدونی من به این نتیجه رسیدم حالا که نشد به پیراپزشکی برسم چرا تو رشته خودم موفق نباشم الان که روانشناسی قبول شدم پس سعی میکنم تو این رشته بهترین خودم باشم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تو دبیرستان معدلم همیشه ۱۹ به بالا بود اما کنکور با معدل و درس خوندن خیلی فرق داره دوسال عمرمو گذاشت ...

دانشگاه آزادی عزیزم ؟

آخه تو دانشگاه ما کسی درس نمیخونه حس درس خوندن نمیاد 😅

شیواتونم 🤗قشنگای من کیست تخمدان و تنبلی تخمدان دارم 😢💔🥺لطفاً اگه چیزی راجب درمانش میدونید بهم کمک کنید 🤕❤️ قرص های هورمونی اصلا دلم نمی‌خواد  مصرف کنم 👀🐣

من خیلی از کارهارو نصفه نیمه ول کردم برای همین برام تجربه شده که تا وقتی یه کارو تموم نکنم ولش نکنم برای همین به شمام میگم تا آخرش برو بعدش یه کارو شروع کن 

دانشگاه آزادی عزیزم ؟ آخه تو دانشگاه ما کسی درس نمیخونه حس درس خوندن نمیاد 😅

نه پیام نور رفتم البته مامایی قبول شدم تو شهر دور اما نمیتونستم برم برای همین انتخاب دیگه کردم شهریه آزاد هم زیاد بود نمیتونستم پرستاری یا مامایی اونجارو بردارم 

من خیلی از کارهارو نصفه نیمه ول کردم برای همین برام تجربه شده که تا وقتی یه کارو تموم نکنم ولش نکنم ...

خوب می‌دونی عزیزم من خیلی دوست دارم یه درآمدی داشته باشم 

نمی‌دونم باید چیکار کنم 

خیلی حس بدی دارم 

شما الان وقتای آزادت رو چیکار می‌کنی؟

دانشگاه آزادی عزیزم ؟ آخه تو دانشگاه ما کسی درس نمیخونه حس درس خوندن نمیاد 😅

کی درس میخونه؟؟ دوستم فردوسی مشهده اونجا نمیخونه چه برسه به ما 😅

البته دروغ نباشه دوستات خیلی تاثیر گذارن من تو این دانشگاه با کسایی رفاقت میکنم که درس میخونن این باعث میشه که منم به خودم بیام🤦‍♀️😅

خوب می‌دونی عزیزم من خیلی دوست دارم یه درآمدی داشته باشم  نمی‌دونم باید چیکار کنم  خیلی ...

من تکنسین داروخونه رفتم 

دستیار دندانپزشک هم هستم 

مربی مهدم هم هستم 😂😂 من همه اینارو نصف نصفه ول کردم 😅😂 اما اگه علاقه داری به رشته های پیراپزشکی میتونی تکنسین داروخونه بری اما من چون شهرم کوچیکه خیلی کار برای تکنسین پیدا نمیشه 

من تکنسین داروخونه رفتم  دستیار دندانپزشک هم هستم  مربی مهدم هم هستم 😂😂 من همه اینارو ...

چه بچه فعالی 😂

خیلی خوبه که همه اینکار هارو یاد گرفتی 🤌

چجوری باید دوره های تکنسین داروخونه رو برم ؟؟

چه بچه فعالی 😂 خیلی خوبه که همه اینکار هارو یاد گرفتی 🤌 چجوری باید دوره های تکنسین داروخونه رو ب ...

اره واقعا 😆

از داروخونه ها سوال کن اونا بهت میگن 

کلاس های جهاد دانشگاهی هس و انجمن داروسازان 

انجمن بری بهتره 

کنکور خیلی استرس بدی داره خصوصا برای کسایی که از درس دور بودن. یا سهمیه ندارن  ولی امسال حتما ...

منم برای همون میخوام برم آزادبخونم یه چی دیگه چون واقعاهمون یسالم خیلی سخت گذشت بهم

میکاپ آرتیست مشهد_mua

اره واقعا 😆 از داروخونه ها سوال کن اونا بهت میگن  کلاس های جهاد دانشگاهی هس و انجمن داروسازا ...

مرسی عزیزم بابت راهنماییت 🥰

ایشالا کلی تو رشتت پیشرفت کنی