2777
2789
عنوان

پله برقی

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 23 پست
همیشه از پله های عادی میرم.ترس اینو دارم جایی برم ک پله عادی نداشته باشه و مجبور شم با برقی برم..مسه ...

قضیه پله برقی رو اینقدر گنده نکن

البته همه جا حتی توی فرودگاه پرواز خارجی خودمون هم همه اش پله برقیه

اما همه جا آسانسور هست چون ترس پله برقی یک فوبیای عادی و شایع هست و خیلی ها ازش میترسن ولی به همون نسبت هم راحت میشه درمانش کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=287905706]عه مگه اونجا پله ی عادی نداره؟ یعنی  میگین همه فرودگاهها پله معمولی دارند؟ کس ...

من که نرفتم ولی حتما داره 

چون ممکنه آتش سوزی چیزی بشه حتما پله اضطراری داره 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
[QUOTE=287905706]عه مگه اونجا پله ی عادی نداره؟ یعنی  میگین همه فرودگاهها پله معمولی دارند؟ کس ...

ببین همه جا برای ویلچر نشین ها و معلولین که نمیتونن از پله برقی استفاده کنن آسانسور هست

حتی کسانی هستن که فوبی آسانسور دارن در نتیجه پله نرمال هم هست

اما اگر با تور بری کلی در سفر به مشکل میخوری چون همه تند سوار پله برقی میشن تو باید بدونی دنبال آدرس آسانسور یا پله

پس با پله برق‌های کوتاه شروع کن تمرین کنی تا ترست بریزه

من خودم تنها سفر خارجی ک رفتم  ۱۲ سال پیش کربلا بود..هوایی رفتم..باورتون میشخ این ترس اینقد دنبالم بود ک نزدیک بود از استرس قبل سفر از هوش بزم.‌اینقدری ک فکر میکردم فرودگاه عراق پله برقی باشه.‌

ببین همه جا برای ویلچر نشین ها و معلولین که نمیتونن از پله برقی استفاده کنن آسانسور هست حتی کسانی ه ...

منم چون توی کشور دیگ کسی زبونت و نمیدونه ک توصیح بدی میترسم و اسانسور میخوام ترس دارم..مثلا من ک ولیجری نیستم و  سالمتدم نیستم جطوری اسانسوریو اون کشورو متقاعد کنم منو  جابحا کنه‌.چون یبار شرط استفاده از اسانسورو توی عراق بهم گفتن ک ولیچریا باید برن..منم خودم جل کردم با ویلجریا یرم دیدم در کمال تعجب ولیجریای پیر از جاشون پا شدند با پله رفتن من موندم

منم چون توی کشور دیگ کسی زبونت و نمیدونه ک توصیح بدی میترسم و اسانسور میخوام ترس دارم..مثلا من ک ولی ...

من عراق نرفتم

ولی هر جا که رفتم اصلا ندیدم کسی بخواد مدرک و دلیل رو چک کنه

ادمها میرن کنار آسانسور و سوار میشن کسی چک ممکنه راست میگن دروغ می‌کن 

فقط ادب حکم میکنه اول ویلچری یا معلولی که علائم داره سوار بشه

همه مردم که انگلیسی بلد نیستن همه جای دنیا هم پر توریسته.و چون میدونن درآمدشون بخاطر توریسته ،تمام خدمات رو بهش میدن که مبادا بره و پشتشون بد بگه.

ببین مثل همین خاطره تو

اگر یکی از پله برقی بترسه وقتی بشنوه عراق اینطوری بوده یا اون پاساژ اونطوری بوده هرگز پاش رو نمیگذاره

و پاساژه مشتری هاش رو از دست میده پس مطمئن باش هر کشور توریستی که میری از دربان تا نگهبان پله و آسانسور ایستادن خدمات بدن تا تو راضی برگردی و دوباره بری و پول خرج کنی