دختر_کورد۲ مدیر عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 1664 عنوان میخام | مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 19 پست سرد شم از شوهرم دیگ میخام باهاش سرد رفتار کنم نمیخام دیگه چپ وراست بهش محبت کنم و اونم قدرم رو ندونه تاالان هرجقدر محبت کردم هرچقدر بهش چسبیدم هرچقدر کم محلم کرد بَسَمه دیگ نمیخام کارم درسته؟ابن روزا خیلی توفشارم بخدا ب مرگ خودم راضیم خوشبحال شوهرای مردم حداقل خوبن😭شوهرم میگه دلی دوست دارم ولی خب کو مشخصه نداره منم نمیخام دیگه بهش آویزون باشم از این ب بعد خودش و خدای خودش 1402/02/07 | 12:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hazel_eyes عضویت: 1401/02/21 تعداد پست: 3330 من عقدم نمیدونم چطوری سگ محلش کنم تو باهاش چطوری؟ سرسنگین حرف میزنع کوتاه ج میدم شوخی وخندع نمیکنم اصن اهمیت نمیدم بش ب مرداروبدی کارت زارع « تنهایي بزرگِت میکنه! »
دختر_کورد۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 1664 سرسنگین حرف میزنع کوتاه ج میدم شوخی وخندع نمیکنم اصن اهمیت نمیدم بش ب مرداروبدی کارت زارع من مشکلم اینه ی دختر احساسی ام ، و خیلی تاالان بهش محبت کردم حتی وقتایی ک بی محلم کرد ولی دیگه نمیخام نمیتونم
گلابی_بانوشابه عضویت: 1402/02/06 تعداد پست: 145 ازدواج کاملید؟ من ک عقدم چطوری باشم ینی وقتایی ام ک زنگ زد خنده و اینا باهاش نکنم؟ من متاهلم و دوتا بچه دارموالا شرایط شما و اخلاقیات طرفتونو نمیدونممن خودم وقتی بحثمون بشه به هیچ عنوان پیش قدم اشتی نمیشم الانم دیگه سرسنگینم باهاش دیر میفهمن ولی بالاخره ادب میشن کاربر سه ساله ام با کاربری الهاممممممناجوانمردانه تعلیقم کردن🥸
امیر۲۹۰۱ عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 19 ازاولم گوه بودواس ماربطی ب قسط وفشارمالیم ندارع خوب اون بحثش جداس من کلی گفتم