2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اومم همه مثل هم نیستن تا همین پارسال خیابونا همه اعتراض بود از همکاریشون با امریکا مردم خیلی عصبانی ...

ولی خب کارشون زشت بود 

حساب بانکی نداشتن کلی به مشکل خوردن با ایرانی جماعت مشکل دارن خودشونم خیلی نژاد پرستن 

مثلا میگفتن که ما داشتیم باهاشون کره ای حرف میزدیم اون انگلیسی جواب میدادن:/

ولی خب کارشون زشت بود  حساب بانکی نداشتن کلی به مشکل خوردن با ایرانی جماعت مشکل دارن خودشونم خ ...

ذهنتیتت از کره ای ها خیلی تخریب شده

ولی کره ای ها خیلی خیلی خیلی آدمای گوگولی و کیوت و مهربونی هستن البته بعضیاشون

دخترایی داریم ک ایرانین و شوهر کره ای دارن 

مریم،ساحل،الهه

ولی خب کارشون زشت بود  حساب بانکی نداشتن کلی به مشکل خوردن با ایرانی جماعت مشکل دارن خودشونم خ ...

اره اوناهم از بالا دستی هاشون دستور گرفتن دیگه انجام ندن بیکار میشن. بعد میدونی این نژاد پرست بودنشون به دوره ی سلطنتی و پادشاهی شون برمیگرده که زیاد با کشور های دیگه تعامل نداشتن .رابطشون با ژاپن و چین هم همش جنگ و دعوا بوده. باز خوبه تجارت داشتن اون زمانا

خرمالو خشکه هانیانگم
ذهنتیتت از کره ای ها خیلی تخریب شده ولی کره ای ها خیلی خیلی خیلی آدمای گوگولی و کیوت و مهربونی هستن ...

ادم بد و خوب همه جا هست 

اینقدر فکر نکن اونجا خبریه 

امار خودکشی بشدت بالاست 

خودشون میخوان فرار کنن از سیستم فوق رقابتی کشور 

این قلدر بازیام واقعیه متاسفانه خودم فکر میکردم فقط تو سریالاست خیلیم نژاد پرستن اکثرا  

ادم بد و خوب همه جا هست  اینقدر فکر نکن اونجا خبریه  امار خودکشی بشدت بالاست  خودش ...

هر کسی یه فکری داره و یه علاقه ای من فقط فیلماشونو نمیبینم گاهی میدونم برا کنکور خودشو میکشن جووناشون 

و من یه روزی میرم خبری هم نیست که نیست!

نژاد پرستی؟انگار کم داریم تو کشورمون ک به سیاه پوستا هیت میدن و به آرمیا میگن وطن فروش 

اینا پس چیهه؟

اره اوناهم از بالا دستی هاشون دستور گرفتن دیگه انجام ندن بیکار میشن. بعد میدونی این نژاد پرست بودنشو ...

چه ربطی داره کی دستور میده کلا بده رفتارشون دیگه 

خب کاش نمی موند نژاد پرستی واسه کشوری که ازلحاظ تکنولوژی اینقدر پیشرفته است

چه ربطی داره کی دستور میده کلا بده رفتارشون دیگه  خب کاش نمی موند نژاد پرستی واسه کشوری که ازل ...

ربطش به رییس جمهوره کره و مقاماته کشورشونه  ک از امریکا این دستورا رو میگیرن. اره کاش نژاد پرستی نمیموند ولی با این حال بازم ادمای مهربونی بینشون هستن که نژاد براشون مهم نیست

خرمالو خشکه هانیانگم
هر کسی یه فکری داره و یه علاقه ای من فقط فیلماشونو نمیبینم گاهی میدونم برا کنکور خودشو میکشن جووناشو ...

قلدری خیلی جدیه ببین فیلماشونو من تاحالا کسیو  تو ایران ندیدم که بخاطر چهره اش  تو مدرسه قلدری بشه واسش یا تمسخر جدی انجام بدن 

و کسیم ندیدم که به تیره پوست ها هیت بده چون تو خود ایران خیلی زیادن کسایی رنگ پوستشون تیره است و

برو بچ خوزستان هم رنگ پوست تیره ای دارن  

قلدری خیلی جدیه ببین فیلماشونو من تاحالا کسیو  تو ایران ندیدم که بخاطر چهره اش  تو مدرسه ق ...

عزیزم منظورم به خارج از ایران بود ک سیاه پوستن و ایرانیا به کره ای ها لقب گی میدن و اینکه آره هست زیاد هم هست ولی من علاقمه

عزیزم منظورم به خارج از ایران بود ک سیاه پوستن و ایرانیا به کره ای ها لقب گی میدن و اینکه آره هست زی ...

خب منم همینو میگم به سیاهپوست ها ایرانیا هیتی نمیدن واقعا  سرمون به کار خودمونه همه این حرفام این ویدیو های ایسنتا والا کسی کاریشون نداره 

و اما لقب گی

اینو به ایدل ها میدن چون با هم خیلی صمیمی هستن و تو خود کره هم اینقدر دوستا بهم نزدیک نیستن اما ایدل ها رسما با هم زندگی میکنن دیگه طبیعیه