2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بحث سئول شد یاد سریال روباه نه دم افتادم🥲

قشنگع 

براستی زن بودن کار مشکلی است، مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی همانند یک مرد کار کنی شبیه یک دختر جوان به نظر بیایی، و مثل سالمندان فکر کنی...🥲🌱🤍

خوبه

ولی من اصلا نمیتونم کره ای ها رو از هم تشخیص بدم😔😂🚶🏻‍♀️

خداوندا دستهایم خالی است و دلم غرق در آرزوها! یا با قدرت بی‌کرانت دستانم را توانا گردان یا دلم را از آرزوهای دست نیافتنی خالی کن... کوروش کبیر

یادش بخیر یه زمانی توی فاز بی تی اس و کیدراما بودم زبان کره ای یاد میگرفتم که برم کره مثلا😐

براستی زن بودن کار مشکلی است، مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی همانند یک مرد کار کنی شبیه یک دختر جوان به نظر بیایی، و مثل سالمندان فکر کنی...🥲🌱🤍
دیگه خوشم نمیاد از اونجایی ک فهمیدم چند سال پیش واسه خودشیرینی پیش ترامپ حساب بانکی ایرانیا رو بست

اومم همه مثل هم نیستن تا همین پارسال خیابونا همه اعتراض بود از همکاریشون با امریکا مردم خیلی عصبانی بودن

خرمالو خشکه هانیانگم
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز