2777
2789

تا بچه بودم هیچ وقت بغلم نکرد هیچوقت دستمو نگرفت هر وقت بش میگفتی دستمونو بگیر میگفت بدم میاد دست کسیو بگیرم  هیچوقت نمیزاشت بوسش کنیم یا اون مترو بوس کنه همش میگفت بدم میاد بقیه مادرا رو میدیدم چجوری قربون صدقه بچه هاشون میرفتن اما دریغ از یه کلمه که از دهن مادرم خارج بشه مادرم اصلا پشت بچه هاش نیست هر وقت مشکلی برامون پیش بیاد بیایم براش تعریف کنیم اولین چیزی که میگه حقو میده به طرف مقابل یا خیلی وقتا اصلا به حرفات اهمیت نمیده هر وقت اسم پولی چیزی بیاری جلوش میگه برو شوهر کن من ندارم بت بدم من خودم حقوق دارم شما برید سر کار شما پول لازم دارید من حقوقمو دارم لازم نیست برم سر کار حالا حقوقش چیه مستمری که بابام میگیره همیشه هم از ما نظار داره با حقوق ناچیز که از فروشندگی در میاریم براش چیزی بگیریم یا پس انداز کنیم مادرم تو خانواده ای بزرگ شده که مادرش همیشه هوای بچه هاشو داشته قربون صدقشون و همیشه من به این حسرت خوردم ولی مادر من بویی از احساس نبرده و به جز اینا رفتارای خیلی بدی داره که جا نمیشه بگم 🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا من یه خواهرم دارم کپی مادرم!!!! ببین من چی میکشم!😳

عزیزم هم دردیم منم خواهرام دشمنن مخصوصا یکیشون نه مامانم خیلی بش گیر میره فک میکنه مقصرش منم 😑