2789
عنوان

شوهرم😥😥😥

515 بازدید | 22 پست

سلام خانما دوروزه با شوهرم قهرم سر اینکه عکسای زنای ل.ت میبینه حالم خیلی بده باردارم هستم انقدر جوش زدم الان میخام برم دکتر مادرشم دیروز خونمون بود فهمید رفتارمون باهم سنگین شده امروزم زنگ زده نهار بیاین خونمون دیروز کچلم کرد انقدر پرسید ساعت ۲ صبح زنگ میزنه آخ حالم بده فلانم نمیگه من بترسم بردیمش بیمارستان دکتر میگه هیچ مشکلی نداری امروز گفتم حال ندارم بیام میگه من میام خونتون اصلا حوصلشو ندارم چجوری بپچونم؟

بگو دارم میرم دکتر نیستم

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بگو میریم خونه مامانم 

خواهرم 

خالم 

یکی رو بگو 

واقعا واسه اون جلبکم متاسفم

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

عکس زن لخت منظورت دوست دختراش یا عکس های اینترنتی؟اگر عکس اینترنتی که اصلا مهم نیست من حتی به شوهرم میگم فیلم ها رو هم ببینه راه و روش بیشتری یاد میگیرند.در ضمن در هنگام بارداری چون رابطه کمتره مرد حریص تر میشه حساسیت به خرج نده اینا که ماهیت واقعی ندارن عکس هستند.من شوهرم میبینه تازه میاد میگه این رنگ مو رو بزن .این تیپ رو بزن منم با روی باز میگم چشم پول بده کپی همین میشم تا اسم پول میاد جا میزنه