2777
2789

دقیقا😁😁😁

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    

نتش پرید... 

یکبار برای همیشه بیاید کنار هم انسانی زندگی کنیم؛ جوری که دیگه جایی برای حسرت نمونه. همه نگن ای کاش مردم یخورده باهم مهربون تر بودن ببین منو شاید غیر ممکن به نظر بیاد ولی شدنی ـهتنها راهش فقط شروع تغییر از خودمونه.هر فردی به تنهایی بدون در نظر گرفتن اینکه آیا دیگران هم در این پویش شرکت میکنند شروع به ایجاد حس خوب کنه.نتیجه قطعا لذت بخش خواهد بود...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

انتظار داری وقتی آفلاین میشه دیگه آنلاین نشه مرده باشه بدبخت؟ 😂😂😂😂😂 یه موقع فل تر شکنش پریده&n ...

اخه همیشه همین اتفاق میوفته اصلا دلم نمیخواد دیکه باهاش حرف بزنم همش وسط بحث مهم یهو دیکع نیست  ..  

درک میکنم که شاید کاری براش پیش بیاد 

یا فیل.ترشکن بپره 

اما میتونه اگر کاری پیش اومده بگه من یه کاری دارم انحام میدم میام دوباره 

یا اگر فیلت.رشکن پریده sms بده که نتم قطع شده اوکی شد میام 

و متنفرم از این حرکت 

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز