2789
نخیر چند ساعت دبگه میدوتم جوابمو میده عوضین اینا همیشه همینجوره

یه گروه عوضی هم داریم. یکی هم مثل من نتش میره... وی پـــی ان هم قطع میشه... 

یکبار برای همیشه بیاید کنار هم انسانی زندگی کنیم؛ جوری که دیگه جایی برای حسرت نمونه. همه نگن ای کاش مردم یخورده باهم مهربون تر بودن ببین منو شاید غیر ممکن به نظر بیاد ولی شدنی ـهتنها راهش فقط شروع تغییر از خودمونه.هر فردی به تنهایی بدون در نظر گرفتن اینکه آیا دیگران هم در این پویش شرکت میکنند شروع به ایجاد حس خوب کنه.نتیجه قطعا لذت بخش خواهد بود...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شاید زیاد حرف میزنی کار براش پیش میاد خجالت میکشه بگه حرف نزن کار دارم

به فرض زیاد حرف بزنه 

اگر دوستشی،خب بمون و گوش کن به حرفاش 

اگر تورو برای حرف انتخاب کرده حتما بهت اعتماد داره و هم صحبتی باهاتو دوست داره

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]
اخه همیشه همین اتفاق میوفته اصلا دلم نمیخواد دیکه باهاش حرف بزنم همش وسط بحث مهم یهو دیکع نیست  ...

تا یکی دوبار رو میشه توجیه کرد 

اما اگر همش کارشه دیگه باهاش صحبت نکن 

زیاد که بشه دیگه بی احترامی میشه 

.Pain🔥you made me a believer

به فرض زیاد حرف بزنه  اگر دوستشی،خب بمون و گوش کن به حرفاش  اگر تورو برای حرف انتخاب کرد ...

ببین بعضیا هر روز صبح تا ظهر میخوان حرف بزنن و ول کن نیستن و ممکنه طرف رودربایستی داشته باشه و نگه کار دارم یهو اف میشه بعد میاد جوابشو میده

الان اومد میگه رفته بودم صبحونه بخورم 

بگو نوش جونت اما لطفا قبل. از اینکه یه دفعه بری به من خبر بده 

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]
الان اومد میگه رفته بودم صبحونه بخورم 

باید می گفت دارم میرم چیزی بخورم تا منتظر نباشی... کلا بیخیالش شو

یکبار برای همیشه بیاید کنار هم انسانی زندگی کنیم؛ جوری که دیگه جایی برای حسرت نمونه. همه نگن ای کاش مردم یخورده باهم مهربون تر بودن ببین منو شاید غیر ممکن به نظر بیاد ولی شدنی ـهتنها راهش فقط شروع تغییر از خودمونه.هر فردی به تنهایی بدون در نظر گرفتن اینکه آیا دیگران هم در این پویش شرکت میکنند شروع به ایجاد حس خوب کنه.نتیجه قطعا لذت بخش خواهد بود...
انلاینه پیاما نمیخونه ..انقد بدم می یاد ..یعنی سرش خیلی شلوغه خیر سرش

😂😂😂نه جدی بعضی وقتا ادم حوصله حرف زدن نداره جوکی چیزی مخونه برا اون انلاینه 

شماها چقد کم ظرفیتین خب درک کنین دوستاتونو

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت.. در گذر زمان.پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...کاربر 🔵