2777
2789

عفونت داره ولی این آزمایش تنها ارزشی نداره با فاکتورهای دیگه می‌سنجند دکتر بهتون میگه چکار کنید، مشکلش چیه؟

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
عفونت داره ولی این آزمایش تنها ارزشی نداره با فاکتورهای دیگه می‌سنجند دکتر بهتون میگه چکار کنید، مشک ...

واکسن چهارماهگی زدم   بعد ۴ روز هنوز تب داشت  بردم دکتر گفتن تبش مال واکسن نیست باید ازمایش بده معلوم بشه تبش از چیه

همسده امام رضایوم😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واکسن چهارماهگی زدم   بعد ۴ روز هنوز تب داشت  بردم دکتر گفتن تبش مال واکسن نیست باید ...

خوب شاید سرماخوردگی یا ویروس بوده

خوب شاید سرماخوردگی یا ویروس بوده

سه نوبت بهش اموکسی سیلین دادم تبش قطع شد دیگه ندادم چون به اموکسی سیلین حساسیت کرد  

بنظرت عفونتش برطرف شده 

همسده امام رضایوم😍
سه نوبت بهش اموکسی سیلین دادم تبش قطع شد دیگه ندادم چون به اموکسی سیلین حساسیت کرد   بنظرت عفو ...

بله کافیه،ان شاءالله که رفع شده با دکترش هم مشورت کنید

دختر منم کوچیک بود به آنتی بیوتیک حساس بود فقط یکی دوبار بهش آزیترومایسین دادند چون شهری که بودم آب و هوای خیلی خشک و سرد بود بچه هم حساسیت داشت سریع مریض میشد دیگه تا حالا که ۱۴ سالشه لب به آنتی بیوتیک نزده اصلا دارو نمیخوره

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز